BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bondegatan 79, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 8726
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna totalrenoverade drömlägenhet med härligt ljust och högt läge med en fri rogivande utsikt över grönskande omgivningar. Lägenheten är genomgående renoverad med ljust parkettgolv i ask, nymålade väggar i ljusgrå kulör, nymålat tak samt snickerier inklusive dörrar och samtlig el är omdragen. Tidsenliga funkisdetaljer och en härlig takhöjd med en öppen och social planlösning som skapar rymd. Stort rofyllt sovrum med inbyggd förvaring och plats för dubbelsäng. Föreningen utreder just nu bygglov för balkonger vilket även skulle gälla för denna lägenhet.

Vidare får ni ett lyxigt renoverat bistrokök med bänkskiva i marmor och lyxigt renoverat badrum med takdusch. Lägenheten har ett insynsfritt läge. Ni får en möblerbar inre hall med flera platsbyggda garderober och möjlighet till arbetsplats. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd om 4 kvm. En mycket välskött äkta BRF med god ekonomi som äger en renoverad fastighet. Föreningen har även en gemensam takterass där du får en fantastisk utsikt över Fåfängan och Djurgården.

Här bor du i ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter mitt i SoFo. Längs bl.a. Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker. En kort promenad åt andra hållet finns Åsöbergets vackra strövområden med kulturhus, smala kullerstensgator och utsikt över Stockholms inlopp. Läget erbjuder även bra kommunikationer till övriga staden med buss nr 2, 3, 66 samt linje 76. En kortare promenad bort finns även tunnelbana vid Slussen, Skanstull och Medborgarplatsen.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress!

- Totalrenoverad drömlägenhet med insynsfri utsikt!
- Eventuell möjlighet till balkong - föreningen har ansökt om bygglov!
- Härligt bistrokök med öppen planlösning och samtliga vitvaror
- Rymligt badrum med takdusch och renoverade ytskikt med claystone
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum
- Högt i tak och välbevarad funkischarm samt originalfönster från byggnadsåret
- Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och gemensam takterass
- Beläget med närhet till både natur och nöjen direkt utanför porten i trendiga SOFO
- Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer och mataffär i närheten