BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gustavsberg - Värmdö

Wilhelm Kåges gata 1

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3342
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett modernt och bekvämt boende i skärgårdsmiljö med en marin och genuin känsla nära staden. Här bor du i Porslinskvarteren som är ett kulturhistoriskt arv med design och modern funktion i fokus med lika mycket stadsliv och friluftsliv.

Nu erbjuds en en nyproducerad 2 rok med alla tänkbara bekvämligheter, optimal planlösning, stora fönsterpartier, härligt ljusinsläpp med båthamnen och Gustavsbergs centrum i närområdet.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med öppen planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här finner du ett rymligt allrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge och matplats, en praktisk och rogivande sovrum samt en rymlig balkong för umgänge under sommarhalvåret. Vidare har lägenheten genomgående vitlaserad ekparkett, vita väggar, ett toppfräscht sällskapskök, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom garderober i hallen.

Genomtänkt och modern arkitektur

I porslinskvarteren bor du i en modern och genomtänkt boendemiljö med närhet till såväl vacker natur, härliga grönområden och utmärkta kommunikationer. Stadsdelen är i en spännande omvandling med nya bostäder, restauranger, affärslokaler, parker och ett marint centrum med gästhamn på Kattholmen. Sammantaget är detta ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Gustavsberg
- Nyproducerad lägenhet
- Härlig balkong
- Populärt och eftertraktat område
- Praktisk och rogivande sovrum
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin/Torktumlare
- Utmärkta kommunikationer