BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Skonertvägen 9A

  • 1.5 rum och kök
  • 37.4 kvm
  • Såld
  • 3418
  • 7817
Värdera din bostad

Beskrivning

Vi har fått förtroendet att förmedla denna otroligt fina 1,5a högst upp i huset i Stockholms trevligaste område söder om stan.Här bor man i en fint renoverad lägenhet som har optimal planlösning med plats för stor dubbelsäng och eventuellt ett framtida balkongbygge. Lägenheten präglas av fräscha ytskikt genomgående med ett helt insynsskyddat, grönskande läge. Föreningen har mycket kompetens och driv och är solid. Huset ligger på en återvändsgata intill ett skogsområde med gångavstånd till Gröndals trevliga centrum med utbud av butiker och restauranger. Vill du ha ytterligare utbud går buss och tvärbana till Liljeholmen och dess populära köpcentrum. Därifrån går tunnelbanan vidare till Stockholms innerstad. Gillar du att promenera längs vattnet finner du både Vinterviken, Trekanten och Mälaren på gångavstånd. Missa inte denna chans att förvärva områdets bästa lägenhet!  

Lägenheten disponeras enligt följande:   

HALL      

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning för ytterkläder. Här finns också tre rymliga platsbyggda garderober som slukar mycket förvaring. Mörkt golv och ljusgråa väggar. Säkerhetsdörr.   

VARDAGSRUM      

Rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp från flera fönster. Plats för större soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns också en stor sovalkov med plats för större dubbelsäng. Snygga gråa väggar och parkettgolv.   

KÖK    
Praktiskt och funktionellt arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor. Här finns allt du behöver så som rostfri spis, rostfri fläkt, rostfri diskmaskin och rostfri kyl/frys. På golvet finner du ett grått klinkergolv samt sober grå färg på väggar. Platsbyggt barbord och helt insynsskyddat läge.    

BADRUM     

Fräscht badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns wc, tvättställ med kommod, badrumsskåp, handdukshängare.