BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Majstångsvägen 11, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 33875
  • 13796
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska vindsetage i Midsommarkransen om 5 rok. Inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och exklusiv känsla, där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du klassiska vindsdetaljer som snedtak med synliga bjälkar och generösa fönsterpartier samt en väl tilltagen takhöjd upp till 3,2 meter till nock. Detta är ett hem med mysig atmosfär med två toaletter, varav ena med en tvättstuga. Lägenheten har också braskamin, balkong samt en rymlig terrass med fri utsikt och sol från eftermiddag till kväll.

NEDRE PLAN:
Välkomnande hall med ett praktiskt klinkergolv och gott om plats för avhängning och goda möjligheter till förvaring. I taket sitter moderna inbyggda spotlights. Intill hallen finner ni en toalett med tvättstuga. Toaletten har ett exklusivt italienskt kakel på golvet, vitmålade väggar och en framtagen tegelvägg. Här finns det en tvättmaskin och en torktumlare från 2016 samt en wc med kommod. Köket är i toppklass och erbjuder en läcker social köksö där flera kan sitta med två härliga fönster som låter ljuset flöda fritt i rummet. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin samt en inbyggd ugn och micro. Bredvid köket finner ni ett stort rum som idag används som matrum/samvarorum. Här finns det gott om plats för matbord för ca 12-15 personer. Här kan trevliga middagar avnjutas. Detta rum går även att göras om till ett sovrum om så önskas. Från matrummet når ni ut till den mysiga soliga balkongen i söder med plats för både bord och stolar. I matrummet finner ni också den specialbyggda trappan  som leder upp till den fantastiska övervåningen. Den nybygga trappan har platsbyggd förvaring undertill där man utnyttjat utrymmet maximalt hela vägen.

ÖVRE PLAN:
Du välkomnas till ett fantastiskt rum med charmig vindskaraktär som erbjuder mycket högt i tak, flertal takbjälkar, många takfönster som släpper in otroligt mycket ljus i det stora rummet och en härlig braskamin som är centrerad i rummet. Rummet har stora öppna ytor med läckra detaljer. På övervåningen finner ni tre mycket bra sovrum med både snedtak och takbjälkar. Från ena sovrummet finner ni utgång till den rymliga terrassen med vidsträckt utsikt. Terrassen rymmer både matbord och grill. Här går det att avnjuta en solig eftermiddagskaffe eller varför inte en middag en härlig sommarkväll? Pricken över i:et är det otroligt snygga badrummet på övervåningen som erbjuder både dusch och bubbelbadkar. Badrummet är modernt inrett med helkaklade vita och gråa väggar med matchande klinkergolv. Badrummet är utrustat med vägghängd wc samt handfat med kommod.

Missa inte chansen att förvärva denna drömlägenhet i Midsommarkransen.