BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Källvägsområdet

Gnejsvägen 9

  • 6 rum och kök
  • 155 kvm
  • 7.600.000 kr Fast pris
  • 2588
Värdera din bostad

Beskrivning

Är du sugen på att bo i ett nytt hus i ett trevligt och familjevänligt område? Då har du kommit helt rätt!

På Gnejsvägen 9 finns denna naturnära fastighet där Skidstahus har för avsikt att uppföra två parhus om ca: 155 kvm. Husen har en väl tilltänkt planlösning med fyra sovrum samt bra utrymmen och lösningar för allt som vardagen kräver.

Utöver parhusen planeras även ett friliggande hus på granntomten, Västerstäppsvägen 53. I dagsläget beräknas det att husen skulle kunna vara färdigställt under tredje kvartalet 2018.

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Friköpt - Småhus. 6 rum och kök varav 4 sovrum.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 7.600.000 kr Fast pris.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år). I dagsläget finns inget hus på fastigheten och har således inte heller några större driftskostnader utöver fastighetsavgiften. För driftskostnader för det hus som planeras att byggas rekommenderas kontakt med entreprenören.

Områdesbeskrivning

I Källvägsområdet så bor du med närhet till det mesta samtidigt som du också uppskattar närheten till naturen. Med cykel kommer du till mysiga Boobadet på ca: 10 min som är en mysig badplats med sandstrand, bryggor, klipphällar och lekplats. Det närbelägna trädgårdscaféet erbjuder bland annat glass och lunchmat till utsikt av båtarna som glider förbi.

Kommunikation
Du tar dig enklast hit med bil, bilresan till city tar ca: 20 minuter och från Orminge centrum går flera bussar som tar dig till Slussen på ca: 20 – 25 minuter. Det finns också möjlighet att ta bussen ute på Boovägen, busshållplatsen ligger bara några hundra meter bort. Besök gärna www.sl.se för mer information och tidtabeller. 

Affärer & Restauranger
Orminge Centrum ligger på kort avstånd och här finns bl.a. matvarubutik, apotek, systembolag, gym och ett bibliotek. I närheten finns såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter som har ett väldigt stort utbud av butiker och restauranger, du tar dig lätt hit med buss eller bil.

Natur & Fritid
På cykelavstånd finns vackra naturområden och fina badsjöar såsom Myrsjön, Trollssjön, Glasbrukssjön och Bagarsjön. Det finns även ett flertal idrottsanläggningar samt båtklubbar i området. 

Skola & Dagis
Närmaste förskola är Källans förskola men det finns flera närliggande förskolor och dagis i området samt Orminge skola (F-6) och Myrsjöskolan (F-9) för de äldre barnen.

Kommunen
Nacka kommun gör Nacka till en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här bor ca: 100 000 personer och antalet ökar stadigt tack vare den höga takten på bostadsbyggandet och inflyttningen. Kommunen är uppdelad i fyra kommundelar (Sicklaön, Boo, Älta och Fisksätra/Saltsjöbaden). I Nacka finns det något för alla, några exempel är: shopping, restauranger, fina naturområden, båtliv och idrottsverksamhet.