BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vintergatan 1

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • 5.590.000 kr / Bud
  • 4960
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett unikt objekt högst upp i huset med en härlig takterrass på ca 25 kvm och en stor balkong i söderläge. Det här är ett exklusivt och toppmodernt boende med ett fantastiskt solläge och en milsvid utsikt.

Här bor du i en nyproducerad lägenhet (2016) med en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt och modern planlösning, generös takhöjd, stora fönsterpartier från golv till tak, vattenburen golvvärme, stor takterrass samt en rymlig balkong.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard och exklusiva ytskikt med bland annat stänkskydd i grå terrazzo.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum och goda sällskapsytor, från vardagsrummet når du takterrassen genom två stora helglasade dörrar, sovrummet är rogivande med bra förvaringsmöjligheter med en praktisk klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller förråd. Sovrummet har en egen utgång till takterrassen, badrummet är stilrent med en unik design.

Vintergatan 1 är ett av Sundbybergs modernaste byggnader i ett attraktivt och centralt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med stora fönsterpartier och en fantastisk takterrass gör detta till ett ytterst svårslaget och unikt boende!

Välkommen på visning!

- Unika objekt högst upp i huset
- Exklusivt och toppmodernt boende
- Stor takterrass på ca 25 kvm! med bästa solläge
- Nyproducerad 2016 med påkostade ytskikt
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Fönster från golv till tak med fantastiskt ljusinsläpp
- Toppfräscht kök och badrum
- Genomtänkt planlösning
- Generös takhöjd ca 2.70 m
- Bra förvaringsmöjligheter
- Eftertraktat och centralt läge i Sundbyberg
- Vattenburen golvvärme
- Rymlig balkong i söderläge
- Källarförråd

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Våningsplan 6/6, hiss finns. Lägenhetsnummer 99-2753-1-1623-1. Föreningen Brf Idared Sundbyberg.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.590.000 kr / Bud. Månadsavgift 3 367 kr (Värme, kall-VA, , kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 1.27938 %.

Driftskostnad

Totalt 625 kr/mån (7 500 kr/år) varav El 308 kr/mån, Vatten/Avlopp 137 kr/mån, Försäkring 180 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2016

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Kommande renoveringar
Då byggnadsåret är 2016 finns inga större reparationer eller ombyggnader planerade.

Föreningen
Brf Idaren registrerades 2014 och äger fastigheten Sundbyberg Sprängaren 5. Föreningen omfattar 91 st lägenheter med bostadsrätt. Föreningens adresser är Vintergatan 1, 3 A och 3 B.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns takterass, samlingslokal, övernattningslägenhet, cykelrum och tvättstuga. Det finns mekanisk sopsuganläggning för hantering av hushållssopor.

TV- och internetanslutning
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät för leverans av tv/bredband via fiber.

Bilplats
91 garageplatser, separat kö.

Kommande avgiftsförändringar
Det finns inga beslut om avgiftsförändringar.

Ägande
Delat ägande godkänns.

Överlåtelseavgift
1 113 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
445 kr

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Rumsbeskrivning

Genomgående breda golvtiljor i vitpigmenterad ek med vattenburen golvvärme.

Takterrassen är på ca 25 kvm med plats för både matgrupp och loungedel och bjuder in till härliga stunder för både dig och dina vänner under soliga sommarhalvåret. Du når terrassen från både vardagsrum och sovrummet. Stor balkong i söderläge med utgång från köket.

Köket har bra arbetsytor och skåpförvaring med bänk- och stänkskiva i grå terrazzo, specialdesignat vitrinskåp, överskåp i cederträ, infälld diskho. Moderna integrerade vitvaror från Siemens i form av kyl/frys, diskmaskin samt induktionshäll, varmluftsugn.

Stilrent badrum med badkar och glasvägg, stor spegelvägg, tvättställ och wc från Duravit, blandare och takdusch från Hansgrohe och stengolv i grå terrazzo, specialtillverkad armatur, avskild förvaringsyta med hyllor utrustat med kombimaskin.

Rymligt sovrum med bra garderobsföravaring och en praktisk klädkammare som även kan användas som kontorsrum, extra rum. Härifrån finns en utgång till takterrassen.

Områdesbeskrivning

Här erbjuds en lugn boendemiljö med charmig småstadskänsla nära centrum och sköna grönområden.

Sundbybergs centrum finns inom några minuters gångavstånd med stort utbud av shoppingmöjligheter, cafeér och restauranger samt mysiga Sturegatan. I närheten finns även Sundbybergs nya mötesplats, det populära kvarteret Signalfabriken som inrymmer bostäder, hotell, restauranger så som The Public och helt nyöppnade Phil's Burger, bibliotek, gym m.m. Även promenadavstånd till nyupprustade Tuletorget med nyöppnade restauranger, matbutik, café och gym.

Inom promenadavstånd ligger grön- och naturområden som Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön samt Ursviks motionsområde. I området finns även flera parker bl.a. Marabouparken med grönska, utställningar, konsthall och nyupprustade och omtyckta Tornparken.

Utmärkta kommunikationer inom gångavstånd till både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar. En ca 20min promenad till nyöppnade Mall of Scandinavia där ni har ett stort utbud av restaurenger och affärer i en klass för sig. Dit går även tvärbanan.

Citybanan med en station till Odenplan öppnar i slutet av 2017. Ni kan idag ta buss direkt från Tuletorget till Odenplan idag (går via Solna station). Sundbyberg/Solna ingår i både Car2go och DriveNows verksamhetsområde.

Kommunikationerna till och från Sundbyberg är många och erbjuder både pendeltåg, buss, tvärbana och tunnelbana. Nattetid kan man ta båda blå linjerna då det är nära att gå även från Näckrosen. Ett hem i en friare miljö - i staden!