BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Folkungagatan 69

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 8802
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna totalrenoverade lägenhet högst upp i huset med stor balkong i söderläge! En välplanerad social 2:a med öppen planlösning. Här bor ni med Södermalms storstadspuls precis utanför dörren och endast ett stenkast från Nytorget. 

Lägenheten har genomgående ljusa trägolv och ljusa ytskick. I och med de stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen flöder ljuset fritt i lägenheten.
Vardagsrummet är och rymligt och lättmöblerat. Här ges det gott om plats för en större soffa, soffbord samt matbord för 4-6 personer. Från vardagsrummet når man balkongen som vetter mot söder. På balkongen finns det rum för möbler upp till 4:a personer. I och med att lägenheten ligger högst upp i huset får man här en härligt kontakt med himlen. Här kommer ni njuta i solen många sommardagar fram över.

Köksluckorna är i en modern grå ton med gott om förvaring i över- och underskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaksin, kyl/frys samt kolfilterfläkt. Arbetsbänkskivan är i trä och ovanför sitter ett vitt mosaik kakel. Ett perfekt arbetskök med allt man kan önska sig!

Sovrummet ligger intill köket och här finns plats för dubbelsäng och en förvaringsmöbel. Väggarna är ljusa och bakom sängen sitter en snygg mönstrad tapet.

Badrummet är helkaklat i ljusa färger med en mörk fondvägg. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, wc, kommod samt spegelskåp. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktummlare och ovanför finns ett skåp för extra förvaring. 

Från hallen ges en överblick över hela lägenheten. Här finns det förvaring och avhägningsmöjligheter i form av garderob samt hatthängre. Intill badrummet finns en till garderob med skjutdörrar där ena dörren är i spegelglas.

 

Ett inflyttningsklart boende att trivas i från dag 1!

Varmt välkomna på visning.