BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Tulegatan 2

  • 2 rum och kök
  • 73 kvm
  • 3.495.000 kr /bud
  • 2027
  • 2740
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett lyxigt hem för dig med höga krav. I lägenheten är det högt i tak, öppen spis och renoverat kök och badrum. Charmigt läge med nära till affärer, Solna C, kommunikationer och restauranger. Välplanerade rum och gott om plats för större möbelgrupper och sociala ytor. Lägenhetsytan är fördelad på en hall, serveringsgång, kök med matplats, vardagsrum med öppen spis, sovrum, badrum och en passage som används som kontor. 

- Stambytt och renoverat badrum
- Öppen spis
- Renoverat kök
- Unik planlösning
- Centralt läge
- Välmående förening

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 2/3, hiss finns ej. Lägenhetsnummer 0021. Föreningen Brf Sparven 5.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.495.000 kr /bud. Månadsavgift 4 255 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 4.0346 %.

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav el 250 kr/mån, försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 2.

Föreningstext

Byggnadsår
1939

Uppvärmning
Fjärrvärme

Utförda renoveringar

  • Stambyte badrum/WC och kök 1993
  • Renovering tak ca 1993
  • Bytt panna/uppvärmingssystem ca 1993
  • Byte av elstigar/elcentral 1993
  • Omdragning av el i lägenheten ca 1993
  • Tvättstuga ca 1993, nya maskiner 2008, ytskiktsrenovering 2010
  • OVK-besiktning 2002 samt 2009 (godkända värden på all ventilation i fastigheten)


Kommande renoveringar
Inga beslut om större kommande renoveringar.

Föreningen och Fastighet
Föreningens adress är Tulegatan 2A-2B samt Gränsgatan 1. 

Fastigheten Sparven 5 förvärvades 2006-06-20 och består av 36 bostadslägenheter om totalt 1633 kvm, samt 5 lokaler om 727 kvm. 

Gemensamhetsutrymmen
I källaren finns förråd för cyklar och barnvagnar. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. I samma trappuppgång finns det en tvättstuga.

TV- och internetanslutning
Kabel-Tv (ingår i avgiften) och internet genom Com Hem.

Bilplats
Boendeparkering.

Kommande avgiftsförändringar
Inga beslut om kommande avgiftsförändringar.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift
1 114 kr. Debiteras köparen.

Pantsättningsavgift
445 kr.

Övrigt
För mer information se föreningens hemsida: http://www.sparven5.se

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med gott om utrymme för avhängning av kläder i hatthylla. 

KÖK
Stilrent och toppmodernt kök med ett vitt kakel ovanför arbetsytorna som snyggt går ihop med dom vita snickerierna. Väldigt bra med förvaring i både under och överskåp, som också har spotlights monterade, platsbyggd avlastningsyta medtillhörande skåp är också byggt. Fullt utrustat med inbyggnadsmicro, spis, spisfläkt, diskmaskin samt separat kyl och frys. Snyggt laserat trägolv och vita väggar. Fönster ut mot framsidan av huset. Intill köket finns en serveringsgång mot hallen. 

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, byrå och ett matbord för 6 personer. En snygg öppen spis, som går att elda i, som hjälper till att skapa en mysig atmosfär. Stort fönsterparti ut mot framsidan av huset. Laminatgolv och vitmålad tapet.

PASSAGE
Mellan vardagsrummet och sovrummet finner du denna del av lägenheten som idag används som ett kontor. Detta utrymme skulle också kunna användas som en sovalkov eller byggas om till en klädkammare.

SOVRUM
Eftersom lägenheten är placerad i husets vinkel så har detta rum en unik planlösning med lite sneda vinklar. Plats finns för en stor garderob och en dubbelsäng. Här finns en mindre klädkammare och balkong mot den bilfria baksidan, plats finns för stolar och ett överhängande bord.

BADRUM
Lyxigt badrum med ett snyggt grått klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna. Här har ytan i badrummet används väldigt effektivt där toalett, dusch, tvättställ och tvättmaskin med en snygg ekbänkskiva är installerat utan att det blir trångt. Andra detaljer som ger en lyxkänsla är den inbyggda spegeln, golvvärme och handdukstork. 

Områdesbeskrivning

Här erbjuds en lugn boendemiljö med charmig småstadskänsla nära centrum och sköna grönområden. Sundbybergs centrum finns inom några minuters gångavstånd med stort utbud av shoppingmöjligheter, cafeér och restauranger samt mysiga Sturegatan. I närheten finns även Sundbybergs nya mötesplats, det populära kvarteret Signalfabriken som inrymmer bostäder, hotell, restauranger, bibliotek, gym m.m. Inom promenadavstånd ligger grön- och naturområden som Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön samt Ursviks motionsområde. I området finns även flera parker bl a Marabouparken med grönska, utställningar och nybyggd konsthall och nyupprustade och omtyckta Tornparken. Utmärkta kommunikationer inom 5 minuters gångavstånd med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar. Ett hem i en friare miljö - i staden!