BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten

Inteckningsvägen 17 A, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 2842
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga och påkostade 2:a om 65 kvm i populära Hägerstensåsen. Lägenheten är genomgående, har ljusa ytskikt och insynsskyddad planlösning. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen.


Ett fint och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor och spotlights. Utöver matplatsen invid fönstret som rymmer 4-6 personer finns här också en social köksbar ut mot vardagsrummet, vilket ger en dynamisk social miljö. Vardagsrummet i sig är ljust och stort, med plats för såväl sällskapsmöblemang som arbetshörna. I dagsläget finns här en avskild sovhörna. Från vardagsrummet når ni ut till en solig balkong i söder med fin vy mot trädtopparna. Lägenhetens sovrum är rymligt med stora fönsterpartier i två väderstreck. Gott om plats för en dubbelsäng och bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet, som ligger i anslutning till hallen, är helkaklat med fin duschhörna, tvättmaskin samt spotlights i taket.

Populärt läge på Hägerstensåsen med närhet till kommunikationer, där röda linjens tunnelbana tar dig in till Slussen på ca 12 min. Även mycket nära till dagis, skolor, matbutik samt service.