BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kärrdal

Lomvägen 30

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 2608
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva denna mycket trevliga etagelägenhet med villakänsla om 86 kvm med en stor uteplats samt en stor balkong i fritt läge mot vacker natur. Lägenheten ligger i området Kärrdal alldeles intill naturreservatet Rösjön med fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv och underbar natur.

Tyst belägen med rofylld natur precis invid tomten finns denna underbara trerummare i etage med utmärkt planlösning.

På entréplan finns en öppen och välkomnande hall med en rymlig klädkammare, två stora, ljusa och insynsskyddade sovrum, helkaklat badrum (2010), ljust och hemtrevligt kök med utgång till den stora härliga balkongen.

På nedre plan finns ett stort och ljust vardagsrum/sovrum med avskärmning till ytterligare rum vilket kan nyttjas som arbetshörna eller extra förvaring. Här finns även en utgång till den solig uteplatsen.

Lägenheten ligger nära skolor, dagis, badsjöar, Sjöberg centrum och kommunikationer. Stabil och solid förening med bra ekonomi.

Etagelägenheten presenterar följande planlösning:

- Välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder vid en platsbyggd väggfast förvaring och en rymlig klädkammare. Målade väggar i vitt och fint ekparkettgolv. 

– Rymligt och ombyggt kök med utgång till en stor balkong. Här finns gott om förvaring i både över- och underskåp och på öppna hyllplan samt två snygga högskåp i ena hörnet. Snyggt kakel över arbetsbänkar och skåpluckor i vitt. Modern utrustning med stor kyl och frys från Samsung och diskmaskin från Electrolux i rostfritt. Elspis med ugn från Cylinda och kolfilterfläkt från Ikea. Målade väggar och ekparkettgolv. 

– Tre väl tilltagna rum, vardagsrum och sovrum, med stora fönsterpartier och fint ljusinsläpp mot grönskande natur. Målade väggar i vitt och ekparkettgolv.

- Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin, handdukstork, överskåp. WC och handfat i vitt porslin. Sänkt tak med spotlights. Kakel i vitt och mörkgrått klinkergolv. Snygg duschhytt med glasdörrar.