BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs Brunnsgata 31, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 2474
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen upp till en härlig tvåa på 7tr med fönster i två väderstreck! Här bor ni med fantastisk utsikt och i en stabil, välskött förening i attraktivt läge med närhet till det mesta av service som kan önskas.

Lägenheten som ligger högst upp i huset med fri utsikt över parken har genomgående och ljusa ytskikt. Hallen erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Såväl sovrum som kök ligger mot den bilfria Södermalmsallén.

Det smakfulla köket är fullt utrustat med ugn, häll, överhängande fläkt samt diskmaskin och rymmer ett stort matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande walk in closet. Från hallen når ni det helkaklade badrummet med dusch, vägghängd WC och tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. I det rymliga vardagsrummet ryms en stor soffgrupp. Här ger de fyra fönstren i fil en vacker vy över parken, Södra Latin och Söders takåsar.

- Högt och fritt läge
- Välplanerad och genomgående
- Rymligt vardagsrum med insynsskyddad vy mot parken
- Fina ljusinsläpp
- Lugnt läge utan biltrafik
- Goda förvaringsmöjligheter
- Stabil och välskött förening
- Centralt på Södermalm med goda kommunikationer i form av röd och grön tunnelbana Från Mariatorget och Medborgarplatsen, bussar samt pendeltåg från Södra Station som tar dig till Arlanda på 40 minuter.

Varmt välkomna på visning!