BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 59, 2tr

  • 2.5 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 1944
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och härliga 2,5a (möjlig 3a) i genomgående fint skick högt upp (vån 2 av 3) med mycket charm!  Stor solig balkong i sydvästläge mot grönskande gård. Stilrent renoverad med kök som har bevarade tidstypiska detaljer från byggåret. Genomgående vackra trägolv i original och ljusa väggar. Stambytt badrum med badkar.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du fina ytskikt, vackra golv samt fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. I lägenheten finns även gott om praktiska platsbyggda förvaringslösningar. Luftigt vardagsrum där det finns gott om sällskapsytor. Generös takhöjd, vackra originalgolv i trä och ljusa väggar. Kliv ut på den härliga balkongen i fritt och naturskönt, lugnt läge med eftermiddagssol.

Köket är varsamt renoverat med detaljer som speglar lägenhetens byggår samt uppgraderingar på vitvaror. Här finns gott om arbetsytor samt skåpsförvaring. Möjlighet att öppna upp väggen mellan kök och matrum för att skapa en öppen planlösning alternativt skapa ett ytterligare sovrum av matplatsen. Vitvaror i form av bänkdiskmaskin i skåp, kyl/frys och ugn med gasspis. Ni får dessutom ett fräscht och helkaklat badrum i ljusa färger med både badkar och fönster som bidrar till ljusinsläpp. Förberett för tvättmaskin. Rogivande sovrum i lugnt läge, vackra trägolv och ljust målade väggar. Inbyggd förvaring i form av garderober samt plats för dubbelsäng.

Både närhet till t-bana och grönområden i populära och natursköna Hammarbyhöjden. Välskött fastighet i stabil bostadsrättsförening med både övernattningslägenhet, garageplatser och trevliga grönskande gårdar.

Välkommen på visningarna!

- Underbar ljus och välplanerad med balkong i fritt sydvästläge!
- Genomgående vackra trägolv i original och ljusa väggar
- Lugnt läge i populärt område högt upp utan direkt insyn
- Genomgående lägenhet med härligt ljusflöde från två håll
- Sovrum med plats för dubbelsäng och möjlighet till ytterligare sovrum
- Bra upprustat arbetskök med samtliga vitvaror och charmiga originaldetaljer
- Stambytt och helkaklat badrum med badkar och förberett för tvättmaskin
- Stor och stabil förening med både övernattningslägenhet och egna gargeplatser
- Närhet till vackra Nackareservatet och grönska direkt utanför porten
- Tunnelbana några minuters promenad bort, 5 min till Södermalm