BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 32

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 2496
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade och totalrenoverade pärla i grönskande och rofyllda Fredhäll! Lägenheten är genomgående renoverad de senaste åren med mörkt parkettgolv tillsammans med nymålade väggar i ljusa kulörer, nymålat tak samt snickerier inklusive dörrar och samtlig el är omdragen med dimmad belysning.

Tidsenliga funkisdetaljer och en härlig takhöjd med en öppen och social planlösning som skapar rymd. Stort rofyllt sovrum med inbyggd förvaring och plats för dubbelsäng 160 cm. Vidare får ni ett lyxigt renoverat bistrokök i en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fräscht badrum med både golvvärme och praktiska duschväggar i klarglas.

Lägenheten har ett insynsfritt läge och fri utsikt från samtliga rum mot grönskan utanför vilket ramas in av stora härliga fönsterpartier i original vilket skänker gott om ljusinsläpp! Ni får en möblerbar inre hall med flera fristående garderober och möjlighet till arbetsplats. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd om 4 kvm.

Lägenheten är belägen vid vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har stabil ekonomi.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress där snabb inflytt är möjligt!

- Välplanerad och ljus insynsfri drömlägenhet!
- Stora fönsterpartier i fil som släpper in gott om ljus i hela lägenheten
- Fräscht badrum med duschväggar i klarglas och skön golvvärme
- Härligt bistrokök med öppen planlösning och samtliga vitvaror
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum
- Stabil Brf med god ekonomi och samtliga stora renoveringar gjorda
- Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför