BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Beckomberga

Beckomberga Ängsväg 22

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 2215
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende i populära Beckomberga med en unik parkmiljö utanför dörren. En nyproducerad 4:a med alla tänkbara bekvämligheter och stor balkong i söderläge.


Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och luftig planlösning med ljusa exklusiva ytskikt och flera stora fönsterpartier i två väderstreck med generösa ljusinsläpp som tillsammans med det underbara läget skapar en unik känsla. Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort och toppfräscht sällskapskök med perfekt utrymme för många gäster med öppen planlösning mot vardagsrummet, tre harmoniska sovrum, ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlar samt en ytterliggare helkaklad wc. Den rymliga balkongen har ett härligt söderläge och bjuder in till umgänge under sköna sommarkvällar.

I Beckomberga har en ny stadsdel vuxit fram i en unik parkmiljö som ger ett grönt och lugnt boende nära det mesta. Här finns livsmedelsbutiker, förskolor, skolor, restauranger och idrottsplats på promenadavstånd och fina strövområden ligger inte långt bort. Kommunikationerna är utmärkta och med bil är du snabbt ute på någon av de större vägarna. Det här är ett oslagbart boende med livskvalité.

Nyproducerad och inflyttningsklar 2017-04-15. Lägenheten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Information om materialval finner du under dokument "Orangeriet" och "Inredningsval". Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

    - Lugnt och grönt boende i unik parkmiljö
    - Nyproducerad hörnlägenhet i toppskick
    - Stor balkong i söderläge
    - Öppen planlösning
    - Ljus och luftig med stora fönsterpartier
    - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
    - Genomgående ekparkett
    - Bra kommunikationer i området