BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Älvsborgsgatan 1

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 5496
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade Söder pärlan som är lugnt belägen intill Helgalunden! En ljus och trivsam lägenhet som vetter mot den lugna innergården.

Vardagsrummet är rymligt och här finns gott om plats för säng, soffa och förvaringsmöbler. Härifrån nås även den stora balkongen. Här kan du njuta av en frukost i solen fram till 12-tiden. Balkongen vetter ut mot den lugna innergården. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är ljusa. I den platsbyggda garderoben ryms det mesta i förvaringsväg.

Köket har gott om förvaring i de vita över- och underskåpen. Här ges plats åt ett matbord för 2-4 personer. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys samt kolfilterfläkt. Fönstret släpper in riktligt med ljus i rummet. Här finns även ett städskåp för extra förvaring. Även i köket liggen en ekparkett på golvet och väggarna är ljusa.

Badrummet har en mörk våtrumsmata och vita kaklade väggar. Här finns wc, dusch, handfat, handdukstork samt ett skåp för extra förvaring.

I hallen finns det avhängningsmöjligheter intill dörren samt plats för skoskåp. Här ges även plats för en arbetshörna om så önskas.

Här bor ni med endast några minuters promenad till Skanstulls T-banestation och Götgatan med dess stora utbud av restauranger och butiker. Även Ringens köpcentrum ligger endast några minuter bort.

Varmt välkomna på visning.