BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Pontonjärgatan 27

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 4333
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Norr Mälarstrand och Pontonjärgatan 27!

Här bor ni i en välplanerad lägenhet med närhet till allt som Kungsholmen har att erbjuda. Lägenheten har genomgående vitmålade trägolv utom i köket där det är furugolv. Lägenhetens fönster vetter ner mot Norr Mälarstrand och har ges en glimt av mälaren.

Rummet är lättmöblerat och får sin charm från det stora fönstret med den vackra fönsterbrädan och det vitmålade trägolvet. Här finns gott om plats för soffa, matbord och säng. Fönstret vetter mot Söder och skänker riktigt med ljus åt rummet. Väggarna är vita och rummet känns rymligt.

Kökets förvaring finns i dem vita vitrin överskåpen samt extra hyllplan. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kolfilterfläkt samt kyl med frysfack. Arbetsbänkskivan är i trä och ovanför sitter ett vitt kakel. Diskhon är rund och har en blandare i lantlig stil. 

Badrummet är rymligt och helkaklat. Stambytet gjordes 1994. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, spegelskåp och handdukstork. Här finns även två hyllplan och ett extra skåp för mer förvaringsmöjligheter.

I hallen finns lägenhetens förvaring i form av två platsbyggda garderober. Den ena garderoben har en hängare med hyllplan och här finns även plats för städutrustning. I den andra garderoben har man fler hyllplan samt en hängare för skjortor och blusar. Innan för dörren finns även en hatthylla. I hallen har väggarna en ljusgrå färg. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor ni i en stabil förening med mycket god ekonomi. Ett boende att trivas i från första dagen!

Varmt välkomna på visning!