BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens Väg 2B

  • 1 rum och kök
  • 24 kvm
  • Såld
  • 435
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Hammarbyhöjden erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 1:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning och stora fönsterpartier i söderläge för härligt ljusinsläpp samt med närheten till city, natur och goda kommunikationer.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med öppen planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här finner du ett rogivande allrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge, matplats och sovdel. Vidare har lägenheten ett toppfräscht sällskapskök, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober i hallen. Genomtänkt och modern arkitektur ritad av Thomas Sandell.

Närheten till såväl city, natur, goda kommunikationer och grönområden gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Nyproducerad och inflyttningsklar 2017-02-22. Lägenheten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Hammarbyhöjden
- Generell takhöjd 2.70 m
- Nyproducerad lägenhet
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Nära City och naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin/Torktumlare
- Utmärkta kommunikationer i området