BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 18, 10tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 3214
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset på våning 10 av 10 presenteras denna underbara trea i absolut toppskick. Balkong i söderläge, rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket med stor matplats, exklusivt kök med all efterfrågad utrustning, två sovrum varav det ena med egen klädkammare, stort välutrustat badrum med torktumlare och tvättmaskin. Allt detta i ett av Stockholms mest attraktiva och expansiva områden.

Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Plats för extra förvaring i garderoben. Här möts man direkt av lägenhetens fantastiska karaktär och härliga känsla. Säkerhetsdörr och exklusivt svart klinkergolv.

Tilltalande vardagsrum med luftiga sociala ytor. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och stor matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås hemmets stora balkong i söderläge mot föreningens lugna trevliga innergård.

Trivsamt kök som inspirerar till matlagning och sociala tillställningar. Snyggt Vedumkök med vita köksluckor, vita arbetsbänkar, rostfria vitvaror (Siemens), induktionshäll, fläktkåpa i svart, inbyggd ugn samt micro och helintegrerad diskmaskin. Öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen. Matplatsen är en central punkt i bostaden med plats för många matgäster.

Badrum med stilrent helkaklade väggar i vitt, svart exklusivt klinkergolv och dusch med takdusch och duschväggar i klarglas. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegel med belysning, samt egen tvättsektion. Tvättmaskin, torktumlare med arbetsyta ovanpå svart bänkskiva samt förvaring i vitt väggskåp. Spotlights i taket samt komfortvärme i golvet.

Stort och harmoniskt sovrum med gårdsläge och egen stor klädkammare med skjutdörr. Här ryms dubbelsäng, byrå och arbetshörna.

Hemmets andra sovrum vetter också det mot föreningens lugna mysiga innergård med fönster i österläge. Här finns gott om plats för enkelsäng och skrivbord om så önskas. 

Samtliga rum har dimmer till lamputtag med tryckknapp för traditionell glödlampa, vitmålade väggar och parkettgolv (1-stavsgolv från Kährs).

Ny på Kvarnholmen? Gå in på www.kvarnholmen.com och se vad detta spektakulära bostadområde har att erbjuda.