BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Lötmogatan 5, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 5226
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika lägenhet med smakfulla och passande renoveringar. Hela lägenheten har vitpigmenterade plankgolv och bredspacklade vita väggar samt en fondvägg i blått i sovrummet. Den disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnade hall med plats för klädavhängare och skoställ. Det finns dessutom plats för mindre bänk eller stol.

Vardagsrum
Mellan vardagsrum och hall är det öppnat upp och platsbyggt en glasvägg med svarta stålstänger vilket bidrar till mer ljus i hallen. Vardagsrummet är stort och har även öppen planlösning till kök. Här får ni plats med stor soffa, soffbord och TV-möbel. Härifrån når ni även utgången till balkongen.

Kök
Nyrenoverat kök med marmorbänkskiva, vita skåpsluckor och snygga beslag. Köket är effektivt med mycket bänkyta och förvaring. Det är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Här får ni plats med matbord för flera personer.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Förvaring ovanför säng med smidiga överskåp och ytterligare förvaring i form av reptamp med stålstäng för avhängning.

Badrum
Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar/dusch, handfat, och WC.

Balkong
Härlig balkong med plats för utemöbler och utebord. Utsikt över lummig innergård och balkongen är belägen i västläge. Perfekt solläge!