BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg - Ursvik

Stallgatan 21

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 5026
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära Ursvik erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 3:a med alla tänkbara bekvämligheter med optimal planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp, stor uteplats i västerläge samt egen entré.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och öppen planlösning med ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier i tre väderstreck med generösa ljusinsläpp. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du rogivande rum med tidlösa färger och material, ett toppfräscht sällskapskök med perfekt utrymme för matplats, ljust vardagsrum med utgång till stor uteplats som under sommarhalvåret bjuder in till umgänge och blir ett extra utrymme, två sovrum med flera garderober, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Välplanerad hall med bra förvaringsmöjligheter samt något så unikt som en egen entré vilket ger boendet en annan karaktär.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Usvik har att erbjuda, närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Närheten till såväl city, natur, parker och gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Ursvik
- Stor uteplats i västerläge
- Nyproducerad lägenhet
- Egen entré!
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick
- Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck
- Optimal planlösning
- Nära naturområden
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Utmärkta kommunikationer i område