BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Råsunda

Råsundavägen 134, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 24 kvm
  • Såld
  • 2826
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på 4e våningen finner ni denna välplanerade pärla. Ett härligt ljust och inflyttningsklart boende med högt och fritt läge helt utan insyn med utsikt över grönskande omgivningar i populära Råsunda på bästa adress i direkt närhet till t-bana!

Väl inne i lägenheten finner ni en öppen och väldisponerad planlösning med goda sällskapsytor och en härlig balkong med eftermiddagssol och insynsfri utsikt över grönskan utanför samt stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp tack vare det höga läget. Stambytt helkaklat badrum, möjlighet till alkovlösning och ett bra arbetskök. Gott om förvaringsmöjligheter samt ett förråd som hör till lägenheten.

Fastighet i trevligt kvarter precis vid Näckrosen med närhet till vatten och fina grönområden. Utmärkta kommunikationer med närhet till tunnelbana, bussar, pendeltåg och tvärbana. Du tar dig enkel in till stadens puls! Från Råsundavägen går bland annat buss 515 in till Odenplan. En kort promenad bort finns Solna centrum med restauranger, butiker och all annan tänkbar närservice. Gångavstånd till Arenastaden med nya Nationalarenan och Nordens största galleria Mall of Scandinavia.

Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom gemensam möblerad takterrass. Perfekt för soliga grillkvällar! T-bana och bussar direkt utanför fastigheten! Låg avgift - Hiss finns! Detta är en perfekt första lägenhet likväl som övernattningsbostad - välkommen på visningarna!

- Högt och fritt läge på 4e våningen med möblerbar balkong med eftermiddags/kvällssol!
- Stambytt helkaklat badrum och bra arbetskök
- Välplanerad och ljus tack var det höga läget samt stort fönsterparti mot insynsfria grönskande omgivningar
- Låg avgift, hus med hiss och lätt och hitta parkering direkt utanför porten (boendeparkering tillämpas)
- Stabil Brf i välskött fastighet med tillgångar som en härlig takterass!
- T-bana blå linje Näckrosen strax utanför porten och närhet till allt det bästa Råsunda har att erbjuda!
- Precis intill omåttligt populära Lötsjön och Råstasjön med härliga promenadvägar och rekreation
- Mall of Scandinavia endast ett par kvarter bort med stort utbud av restauranger och shopping!