BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Marmorgatan 11, 11tr

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 9633
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett härligt och ljust boende med effektiv planlösning och balkong högt upp i huset på 11:e våningen med milsvid fri utsikt över Södermalms och Stockholms takåsar!

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du smakfulla, enhetliga ytskick samt stora fönsterpartier med goda ljusinsläpp. Kaklat, fräscht badrum med dusch och effektivt kök vilka båda erbjuder inbyggda högtalare. Gott om skåpsförvaring och vitvaror samt härlig öppen planlösning med häpnadsväckande utsikt. Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor samt avskild del för matplats. Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och mycket bra förvaringsmöjligheter i inbyggdg garderob med skjutdörr.

Denna Söder-pärla måste upplevas på plats, välkommen på visning!

- Balkong med milsvid fri utsikt över Södermalms och Stockholms takåsar

- Högt upp i huset på 11:e våningen

- Effektiv planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Fräscht kök och bad

- Goda kommunikationsmöjligheter

"Solen värmer din hud och på utsidan av det iskalla glaset rinner kondens. Vinden svalkar alldeles lagom mycket och Stockholms himmel är strösslad med luftballonger. På Gröna Lund ser du hur Fritt Fall återigen åker upp med ett gäng förväntansfulla helgfirare. På spisen puttrar en gryta och doften sprider sig genom lägenheten och du tänker att livet allt är riktigt riktigt härligt."