BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vällingby - Kälvesta

Tenorgränd 22

  • 5 rum och kök
  • 136 kvm
  • Såld
  • 3652
Värdera din bostad

Beskrivning

Superhärligt gavelradhus i tre plan. Entréplan är husets hjärta med stora sällskapsytor, generöst vardagsrum med kamin, matsal, väldisponerat kök och helkaklat badrum med badkar. Övre plan med två sovrum, klädkammare och badrum. Nedre plan med två sovrum. Här finns även tvättstuga med egen ingång, wc och förråd. Härligt solig hörntomt med med gräsytor för lek och bus samt en trädeckad altan. Delar av altanen är skyddad från regn och rusk av ett tak.  

Välkomande hall med snyggt och praktiskt klinkergolv. Gott om förvaringsutrymme i platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar.

Invid entrén finns hemmets ena badrum. Badrummet är helkaklat med eluppvämt klinkergolv och kaklade väggar. För den stora familjens stora glädje finns dubbla tvättställ och dubbla badrumsspeglar. Gott om förvaring i underliggande kommod. Utrustat med wc, dubbla tvättställ, kommod och badrumsspeglar.

Snyggt och väldisponerat kök med vita skåpsluckor och rött kakel ovanför generösa arbetsytor i svart laminat. Köket är utrustat med spis med keramikhäll och dubbla ugnar från Electrolux, diskmaskin från Siemens, hel kyl samt frys från Siemens samt köksfläkt.

Underbart trevligt och stort vardagsrum med semiöppen planlösningen till köket. Dess stora fönsterpartier i två väderstreck ger en härlig känsla av ljus och rymd. Väggarna är sobert ljust grå, väggen mot hallen grovmönstrad vit, på golvet ligger en ekparkett. Rummet är väl tiltaget och ger gott om utrymme för både en mycket generös matplats för 8-10 personer och en större soffgrupp samt soffbord. Som pricken över i:et finns här också en kamin som skapar båda känsla och värme.

Övre plan 
Övre hall med rikligt med ljusinsläpp från fönster i trappen samt ett takfönster. Från hallen nås samtliga rum på övervåningen. Förvaring finns i en kattvind samt en generös klädkammare.

Övervåningens badrum får ljusinsläpp från takfönster. Badrummet har badrumsmattta på golv och väggarna har målad glasfiberväv, duschutrymmet har kaklade väggar. Utrustat med wc, tvättställ samt dusch.

På övervåningen finns två snarlikt stora sovrum. Båda med plats för dubbelsäng om så önskas. I det båda sovrummen finns en kattvind. I det ena sovrummet har en del av kattvinden byggts om till en liten koja för mysiga lässtunder.

Nerde plan
Ned för den vackra originaltrappan nås den nedre hallen. Härifrån nås samtliga rum på nedervåningen. Under trappen finns ytterligare förvaringsytor.

Sovrum 1 har ett mycket vackert ekparkettglv och ljust målade väggar. Ena väggen pryds av en superfin fondvägg i vitt målad plank. Här finns plats för dubbelsäng om så önskas.

Sovrum 2 har också det ett mycket vackert ekparkettglv och ljust målade väggar. I detta sovrum finns mycket goda förvaringsutrymmen i en platsbyggd garderob  Här finns plats för dubbelsäng om så önskas. Från detta rum nås husets trädeckade altan i soligt läge.

WC med klinkergolv och ljusgröna mosaikbeklädda vägger, wc samt tvättställ.

Tvättstuga med separat utgång. Eluppvämt klinkergolv och vitkaklade väggar. Snygg och mycket praktisk arbetsbänk med tvättställ och rikligt med utrymme under för trådbackar etc. Tvättstugan är utrustad med en tvättmaskin och en torktumlare, båda från Cylinda.

Stort förråd med gott om förvaringsutrymmen.

Övriga byggnader
På husets framsida finns en snygg och praktisk byggnad. Ena delen rymmer cyklar och trädgårdsredskap. Den andra delen är en isolerad del som idag används som studio.  

Parkering
Garage finns i länga samt egen parkeringsplats i anslutning till tomten.