BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Hornsgatan 64A, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 6291
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna charmanta vindsvåning! Här bor ni med en fantastisk utsikt över hela Södermalm. Lägenheten är belägen vid mysiga Mariatorget där tunnelbana, pendeltåg och flertalet bussar nås på några få minuter.

- Vindsvåning!
- Sekelskifte
- Fantastisk utsikt över Södermalms takåsar och Globen
- Insynsfritt
- Perfekt mini-tvåa med optimal planlösning
- Genomgående parkett
- Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin
- Låg avgift
- Äkta förening med goda inkomster från affärslokaler
- Nyrenoverad och mycket uppskattad innergård
- Belägen vid populära Mariatorget med dess gemytliga och unika restauranger, caféer och barer.

Med optimal planlösning disponeras denna minitvåa med en ljus och härlig sällskapsdel och utrymme för såväl soffgrupp, mediamöbel samt matbord för trevliga middagar. Med en magisk utsikt över takåsarna kan man inte annat är trivas här. Sovrummet innehar hög mysfaktor där den karaktäristiska stenväggen ger sin prägel.

Badrummet är i gott skick med kakel och klinker, tvättmaskin, handdukstork, dusch, wc samt handfat. Köket är smakfullt inrett med mörka och ljusare toner samt en praktisk men även estetisk mosaik över arbetsbänk. Goda förvaringsmöjligheter i över- samt överskåp.

Trivsamt i lägenheten är den genomgående parketten som skapar en enhetlig känsla och ger ett gott intryck. Hallen innehar en större garderob för förvaring, men det finns även gott om plats för avhängning. Missa inte denna pärla! Vi ses på visning.