BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten / Fruängen

Ada Nilssons gata 11, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 3433
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna härliga 2:a med nyproduktionens samtliga bekvämligheter. Högt upp på våning 3 med fri utsikt i två väderstreck kliver ni in i ett ljust och stilrent hem med genomgående ljusa väggar som tillsammans med en snygg ekparkett skapar en inbjudande atmosfär där ni själva kan sätta prägeln på inredningen. Stora fönsterpartier i fil mot gården som släpper in mycket ljus ger ett härligt och luftigt intryck. Det bästa av allt är den stora inbjudande balkongen med plats för utemöblerna, med skön förmiddagssol och utsikt över föreningens grönskande och trevliga innergård.

Kök och vardagsrum med en öppen och social planlösning och gott om plats för både stort matbord samt favoritmöblerna. Kök i modernt och ljust utförande med modern maskinpark och gott om arbetsyta samt förvaring. Toppfräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare av högsta klass samt badkar. Praktiskt och rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Ett drömboende i detta bekväma, barnvänliga och moderna hus med både hiss, garage, barnvagnsförråd och mysig innergård med lekplats, uppfört 2010. Bilgaraget på fastighetens bottenplan når du så väl från gatan som från hissen. God ekonomi med oförändrade avgifter och låg belåningsgrad.

Lägenheten ligger i ett av Fruängens bästa lägen vid lugn gata, gård och gräsmatta direkt utanför huset och nära grönskande parker. Här erbjuds en lugn boendemiljö med charmig småstadskänsla nära centrum och sköna grönområden. Fruängens centrum finns inom några minuters gångavstånd med stort utbud av shoppingmöjligheter, cafeér och restauranger. Goda kommunikationer i form av både tunnelbana och bussar i direkt närhet till fastigheten. Med tunnelbana når ni Södermalm inom 10 min och centralen inom 18 minuter. Välkommen till detta inflyttningsklara och bekväma boende!

- Stor balkong mot grönskande omgivningar i fritt läge - sol från tidig morgon till lunch!
- Stora fönsterpartier i fil mot gården och en genomgående öppen och social planlösning
- Stilrent kök med samtliga vitvaror samt bra förvaring tack vare skåp i fullhöjd
- Exklusivt badrum i stilrena färger med inbyggd tvättmaskin, torktumlare, badkar och all tänkbar komfort
- Gott om förvaringsutrymmen i både hall och sovrum samt en rymlig klädkammare
- Välskött förening med eget garage och ett fantastiskt läge nära både grönområden och T-bana vid Fruängens centrum