BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna - Tureberg

Blåklockevägen 11

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 1419
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad bostad i helt nybyggt hus med fina kvalitétmaterial. Underbart hem med stor uteplats två bra sovrum, generöst kök, helkaklat badrum med tvättstuga samt stort förråd. Bostaden har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Brf Allégården omsluts av en lugn innergård och med hissen tar du dig direkt ner i husets garage.  

Välkomnande hall med ekparkett och ljusa väggar. Gott om plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder i garderob.
 

Från hallen nås en mycket generös klädkammare/förråd med ett fönster. Då utrymmet har ett fönster, ljusa väggar och parkettgolv, finns möjlighet att nyttja rummet som ett sovrum eller arbetsrum om så önskas. Annars är det en rymlig och trevlig klädkammare. Detta rum kan även användas som arbetsrum eller liknande om behov finns. Ekparkett och ljusa väggar.

Från hallen nås även bostadens rymliga och smakfullt inredda badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, wc och handfat med tillhörande kommod samt spegel. Här finns även en praktisk arbetsbänk med underliggande tvättdel med tvättmaskin och torktumlare

Snyggt och sobert utfört kvalitétskök från Vedum, vita skåpluckor och vitt kakel ovanför de generösa arbetsytorna. Köket är utrustat med keramikhäll, inbyggnadsugn, inbyggd micro, diskmaskin samt hel kyl och frys. Stor matplats med utrymme för 6-8 matgäster.

Invid köket finns det ljusa och rymliga vardagsrummet med ekparkett och ljusa väggar. Från vardagrummet nås hemmets underbara stora uteplats.

Bostadens stora sovrum har utrymme för en dubbelsäng samt förvaring i garderober. Utsikt mot innergården. Ekparkett och ljusa väggar.

Hemmets andra sovrum har ljusa väggar och ekparkettgolv.

Till lägenheten hör ett förråd om ca 3kvm. Tillgång till förråd ges i november 2016.