BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Södra Station

Västgötagränd 5

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 7758
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett härligt och ljust boende på bästa adress mitt på Södermalm i välskött Brf och modern fastighet precis intill Medborgarplatsen!

Väl inne i lägenheten möts du av en effektiv och öppen planlösning och flera stora fönsterpartier på rad som ger härligt ljusinsläpp. Social öppen planlösning mellan såväl kök, matplats samt vardagsrum som skapar en trivsam miljö. Köket är ljust, fräscht och har gott om förvaringsmöjligheter i över samt underskåp.

Smart sovalkov som gör att man enkelt kan skärma av sovdelen från de öppna ytorna. Här finns en perfekt möjlighet att bygga om till en tvåa för den som önskar! Badrummet är helkaklat och utrustat med vägghängd toalett samt handfat med komod och handdukstork. Näst intill badrummet finns en rymlig garderob som även kan nyttjas som en walk in closet.

- Möjlig mini-tvåa

- Bästa adress vid Medborgarplatsen

- Effektiv planlösning

- Stor och rymlig garderob, alternativt walk in closet

- Flera stora fönsterpartier på rad med goda ljusinsläpp

- Stabil förening

- Modern fastighet anno 1991

- Mycket goda kommunikationer med närhet till såväl grön och röd tunnelbanelinje samt Södra Stations pendeltåg och bussförbindelser

- Runt knuten finner ni Götgatan med hela dess utbud, men också populära Medborgarplatsen med de välbesökta serveringarna