BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Hallandsgatan 26, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 10250
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart varmt och trevligt hem i vacker välunderhållen 20-talsfastighet med strålande utsikt över prunkande Rosenlundsparken. Högt belägen bostad med alla rätt. Vackra originalgolv, väl tilltagen takhöjd, stora spröjsade fönster och djupa fönsternischer. Detta tillsammans med takstukaturer och klassiska fina spegeldörrar ger en häftig känsla av att åka tillbaka i tiden. Det moderna köket som anammat det gamla på ett föredömligt sätt. Den öppna planlösningen mellan kök och varsdagsrum, bostadens ljusa färger och generösa ljusinsläpp från de stora spröjsade fönstren ger en härlig känsla av ljus och rymd. Ett hem att längta hem till.

Innanför den fina säkerhetsdörren finns hemmets tambur med avhängningsmöjligheter. Genom tamburen nås den trevliga hallen. Hallen har ljust målade väggar och vackert trägolv. Här finns plats för en arbetsplats utan att den tar utrymme från den välkomnande hallen.

Smakfullt renoverat kök med köksinredning i vitt med vita klassiska ramluckor och vitt kakel satt i halvförband vilket förstärker den äldre känslan i köket. Köket är utrustat med supersnygg svart gasspis, kyl med frysfack, helintegrerad diskmaskin samt köksfläkt. I köket finns en trevlig matplats för 4-6 personer vid stort fönster med mycket trevlig parkutsikt.

Intill köket finns hemmets sovrum. Sovrummet har såsom resterande delar av bostaden, ljust målade väggar och ett vackert trägolv. I sovrummet finns en generös klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Vardagsrummet, hemmets kronjuvel. Rummet andas ljus och rymd med dess generösa takhöjd och de två stora fönstren som vetter ut mot Rosenlundsparken. Vackert fiskbensparkettgolv och läckra takstukaturer. Från vardagsrummet nås en rymlig klädkammare.

Stort badrum med vita helkaklade väggar och en plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med ett djupt emaljerat badkar, wc, tvättställ och badrumsskåp.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.