BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Humblegatan 35

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 2570
Värdera din bostad

Beskrivning

Supertrevligt varmt och trevligt hem med enorm terrass om ca 28 kvm i soligt söderläge med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Centralt i Sundbyberg och samtidigt lugnt och lummigt belägen vid innergård utan trafik på vare sig folk eller fordon. Optimalt disponerad bostad som idag är en 2:a men kan med enkla medel bli en komprimerad 3:a, se alternativ planlösning. 

Välkomnande hall med tapetserade väggar samt snyggt och praktiskt grått klinkergolv. 

Generöst vardagsrum med vitmålade väggar och vackert ekparkettgolv. I rummet finns gott om plats för soffgrupp och matrumsmöbler om så önskas. Härifrån nås bostadens mycket väl tilltagna trädeckade terrass.

Terrassen är lugnt och mysigt belägen på föreningens lummiga gård. På altanen finns mycket gott om utrymme för loungedel och stor matgrupp. Bara fantasin sätter begränsningar för hur utrymmet kan användas. Solen kan avnjutas på denna oas från tidig morgon till sen eftermiddag.

Snyggt och väldisponerat kök i vitt. Fullutrustat med induktionhäll, inbyggnadsugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. I köket finns också en matplats för 4-6 personer med fönster som blickar över hemmets terrass. Matplatsen kan med enklare medel avdelas som skapa ett andra sovrum.

Bostadens sovrum vetter också det mot föreningens lummiga gård. I rummet finns en ekparkett på golvet och väggarna är ljust målade. Dubbelsäng och arbetsbord får utan problem plats. Gott om förvaringsutrymmen finns i en stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Medlem för denna bostad ingår avtal med föreningen gällande föreningens mark som medlemmen disponerar. Avtalet övertas av ny medlem, dvs köpare. Avtalet finns bifogat på hemsidan. Kostnaden för "markhyran" är enligt avtalet 137,50kr per månad.