BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Hökens Gata 6A

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 10468
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig och välplanerad sekelskiftestrea med townhousekänsla om två våningar anno 1890 med rofyllt läge mot föreningens tysta gård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där rymd och ljusinflödet från tre stora fönster, imponerar. Stort sällskapskök med exklusiv bistroatmosfär med stilsäkra skåp och lådor, Carraramarmor, fullstor kyl/frys med iskmaskin samt spis från Smeg med två ugnar, fem plattor och rotisseri. Synnerligen fina trägolv som är genomgående för hela lägenheten.

En trappa upp finns två sovrum, ett större och ett mindre, båda med utrymme för förvaring, det stora med med plats för dubbelsäng. På övervåningen finner ni även badrummet utrustat med tvättmaskin. En underbar sekelskiftesdröm med högt i tak och tidstypiska detaljer, stilsäkra materialval, spegeldörrar i original, 6 nischade fönster i fil och för att inte glömma, den fungerande kakelugnen.

Detta får inte missas, varmt välkommen på visning!

- Toppläge intill Mosebacke och några av Söders charmigaste kvarter.
- Låg avgift där värme, vatten, el och Comhems grundutbud ingår.
- Välbevarad sekelskiftestrea om två plan, högt i tak, 6 fönster i fil, stort sällskapskök med Carraramarmor, vackra golv, spegeldörrar i original samt en fungerande kakelugn.
- För den som önskar finns möjlighet till egen altandörr.
- En balkonggrupp är bildad och diskussion om framtida balkonger förs.
- Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt en gäst-WC med nytt klinkergolv.
- Utmärkt förvaring i tillhörande källarförråd om ca 5-6 kvm.
- Fantastiska kommunikationsmöjligheter med dels Slussens flera busslinjer och T-bana, men även närliggande Mariatorget samt Medborgarplatsens kommunikaioner.