BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Erik Segersälls väg 18

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • 4.995.000 kr / BUD
Värdera din bostad

Beskrivning

ETAGEVÅNING - CA 40 KVM UTEPLATS - NÄRA 5 METER TAKHÖJD - ASPUDDEN

Varmt välkomna att förundras av detta magiska hem beläget ett stenkast från Aspuddens centrum. En etagelägenhet där varje kvadratmeter är genomtänkt och påkostad till det yttersta. Här är ett hem som verkligen har allt! Ca 40 kvm uteplats som blir en egen grön oas med både altaner och odlingsmöjligheter, vacker smidestrappa med matchande räcken, ca 5 meter i takhöjd, golvvärme i hela lägenheten med olika zoner som kan justeras efter önskemål, stora fönsterpartier och inte nog med det så är fastigheten nyproducerad 2017 med bekvämligheter som hiss. 

Väl inne i lägenheten möts ni av ett stilfullt kök med generöst med förvaring och arbetsbänk med integrerad vinkyl. Invid köket finns plats för stort middagsbord. Från köket finns en svart smidestrappa som tar dig till loftet som har 2,10 m i takhöjd, här finns gott om plats för dubbelsäng och loungedel/kontorsdel med vy över bostaden och utsikt över den grönskande uteplatsen via de stora fönsterpartierna. I sovloftet finns gott om förvaring via garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa dessutom en klädkammare intill. Takhöjden och rymden i bostaden är otrolig och vyn från loftet är något alldeles extra. 

Vidare kan solens strålar avnjutas i stort sett hela dagen från bostadens uteplats. Här ute finns det plats för cafégrupp, matplats och även soffgrupp. För den som gillar odling finns det även möjlig plats för detta. Vidare i bostaden nås vardagsrummet som är stort och socialt med öppen planlösning mot köket. Bostadens badrum är även det påkostat och här finns dusch med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare och förvaring. I hallen finns platsbyggd förvaring med spegeldörrar och på entréplan finns nyttjanderätt till ytterligare ett förråd. Ett cykelrum finns lättillgängligt utomhus mot gatan.

Här kan ni njuta av en fantastisk livsstil i en egen grön oas alldeles intill Aspuddens centrum med direkt närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Gör morgonen extra speciell med nybakat bröd från Bonne Femme, som är beläget på samma gata. Runt hörnet finns även en mängd trevliga restauranger och barer som Bar Libertin, Fabelbar och Vår Pizza för att nämna några. Dessutom finns enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer, såsom butiker, t-banestation och busslinjer, allt inom kort gångavstånd. Härlig natur finns vid Vinterviken med dess vackra promenadstråk och klippbad vid Mälaren. Här finns även gratis paddel- och tennisbanor samt utegym.

Kom och upplev det bästa av stadsboende i Aspudden! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna drömbostad!

- Etagevåning med ca 5m i takhöjd
- Stor uteplats om ca 40 kvm
- Altaner med plats för soffgrupp, middagsbord och grillplats
- Plats för cafégrupp och odlinsmöjligheter alldeles utanför lägenheten
- Vacker smidestrappa med matchande räcke
- Stort loft med inbyggd garderob och klädkammare
- 2,10m takhöjd på loftet
- Stora fönsterpartier med industriell karaktär
- Stort badrum med påkostad inredning
- Justerbar golvvärme i hela bostaden
- Gott om förvaring och externt förråd i källaren
- Nyproducerad fastighet från 2017
- Förening som äger marken
- Juridisk person kan godkännas

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Våningsplan 1 av 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 03. Föreningen Brf Aspudden Longhorn.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.995.000 kr / BUD. Månadsavgift 5 212 kr (Värme, Vatten, Bredband 100 Mbit, Kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 13.4977 %.

Driftskostnad

Totalt 730 kr/mån (8 760 kr/år) varav El 500 kr/mån, Försäkring 230 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på förbrukning, leverantör och antal boende.

Byggnadsår
2017

Mark
Föreningen äger marken

Uppvärmning
Värmepump

Föreningen
Brf Aspudden Longhorn är en äkta förening belägen i Aspudden centrum. Föreningen bildades 2015 och består av 9 stycken lägenheter med industrikänsla.

Ekonomi
I dagsläget finns ingen beslutad avgiftsförändring. Föreningens ambition är att inga avgiftshöjningar ska ske i närtid utan snarare att kunna sänka i takt med att räntor eventuellt sjunker på sikt. Om något stort oförutsett sker så kan avgiftshöjning behöva göras (kontrollerat med styrelsen 2024-04-08)

Tv och bredband
Föreningen har Telia Play som leverantör för kabeltv och bredband. Basutbud av tv-kanaler samt bredband (100/100 Mbit) ingår i avgiften.

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har 1 extra varmförråd som hyrs ut, ledigt i dagsläget (kontrollerat 2024-03-19). Cykelförråd nås enkelt från gatuplan.

Parkering
Möjlighet till boendeparkering på närliggande gator för 500 kr/mån. Föreningen har även en parkeringsplats vid infarten till huset som hyrs ut.

Ägande
Juridisk person kan godkännas. Delat ägande godkänns.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp. Betalas av pantsättaren.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Aspudden har på senare år vuxit fram som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Aspudden är som en liten småstad med bevarad charm från förra sekelskiftet. Här finns gott om service såsom affärer, skolor, caféer, restauranger, bokhandel och bibliotek. Under hösten 2020 öppnades Aspen, en kvartersbio med film, kulturevenemang och bistro. På Hägerstensvägen finns trevliga Fabelbar med sina onsdagsquiz. Bar Libertin är en liten mat- och vinbar med fokus på hantverk och småskalighet. Aspudden är ett område Stockholm Stad satsar mycket på. Se framtida byggplaner här: 
https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/aspudden/

Promenadavstånd till klippbad vid Örnberget och Gröndal samt välkända besöksmål så som Vinterviken med Vintervikens Trädgårdskafé och restaurang Winterviken. I närheten finns även Aspuddsparken med lekplats, plaskdamm och minidjurpark samt Golfbaren med minigolf, sommarbistro och bar.

Södermalm nås snabbt och smidigt med tunnelbanan på 5 minuter. Till T-centralen tar du dig på 10 minuter. Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack och restaurang Landet. I närheten ligger Midsommarkransen med populära Svenska Sushiköket och Hamburgerköket. På bekvämt gångavstånd finns även Liljeholmsgallerian med över 90 butiker, kvällspromenaden tillbaka tar man längs sjön Trekanten.