BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Långhalsvägen 3

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • 3.610.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du i en smakfull minitrea i härligt gavelläge med slående utsikt från alla rummen. Tack vare att fastigheten ligger på en höjd så har man en fantastisk insynsskyddad utsikt.


Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom rymlig garderob med skjutdörrar  med goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. I vardagsrummet ligger ett vackert ekparkettgolv i holländskt mönster och ljust målade väggar. Till lägenheten hör en mysig balkong i klockrent söderläge belägen mot lummig omgivning. Här kan du avnjuta solen hela dagen helt utan insyn. Stilrent renoverat  kök med skåpsluckor hela vägen upp till tak i fin grönkulör och med tidstypiska beslag. Köket är fullutrustat med diskmaskin, fläkt, spishäll/ugn, skafferi, kombinerad kyl och frys samt bra arbetsytor.

Inbjudande och stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Bra förvaring bakom två inbyggda garderober med överskåp. Mindre sovrum som idag används som matrum men enkelt kan bli barnrum eller kontor. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med badrumsskåp, dusch, handukshängare, handfat med kommod, wc och tvättmaskin. Välskött och stabil förening.

Missa inte möjligheten, välkomna!


- Minitrea
- Två sovrum
- Bevarat original
- Stambytt badrum
- Utan insyn mot lummig grönska
- Balkong i söderläge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Vindsförråd och matkällare
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

På Långhalsvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Gullmarsplan, Skanstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.