BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Dellensvägen 13

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

• Lugnt läge på populära Dellensvägen
• Genomgående och ljus lägenhet
• Smakfullt renoverad i fint skick
• Balkong i solsäkert sydvästläge
• Nära Årstaliden, Årstaviken och naturreservatet

Nu säljes denna välskötta och genomgående tvårummare med utmärkt planlösning. Här bor du med gott om ljusinsläpp på populära Dellensvägen. Lägenheten har bevarad originalcharm med flera tidstypiska detaljer såsom korgflätad parkett och vackra snickerier från byggåret. Utöver en utmärkt planlösning erbjuder lägenheten ett fullutrustat kök för den matlagningsglade, ett lättmöblerat vardagsrum samt ett rogivande sovrum med gott om förvaring.

Från den välkomnande hallen når du det stora köket. Köket är rymligt och har matplats med plats för större sällskap. Köket är maskinellt utrustat med fullstor kyl & frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn och fläkt. Från det rymliga köket tar du dig vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med utgång till den sydvästvända balkongen. Det perfekta solläget gör att balkongen har sol hela dagen. Intill vardagsrummet ligger det rogivande sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Tack vare platsbyggd förvaring i hall och sovrum råder det ingen brist på förvaringsmöjligheter. Här finns också ett nyligen renoverat badrum i klassisk stil med fint ljusinsläpp tack vare fönster. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Kort sagt en hemtrevlig lägenhet för dig som vill bo centralt och naturnära!

Läget är perfekt mitt i Årsta med Årstaskogen utanför husknuten och Årsta torg bara minuten bort. Inom ett par hundra meter finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker och busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana) och Årstaberg (pendeltåg, buss och tvärbana). Även tvärbanan är inom bekvämt promenadavstånd. Längre upp på Bränningevägen ligger vårdcentral, tandläkarmotagning och BVC.