BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Ödmårdsvägen 18, 3/3tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

På Tranebergs högsta topp, på hela områdets lugnaste adress, återfinns denna ljuvliga 2RoK (möjlig 3:a) om 60kvm - hjärtligt välkomna till Ödmårdsvägen 18 och till en av de absolut bästa föreningarna som området har att erbjuda!

* Högst upp, 3/3tr, i helt insynsskyddat läge
* Gavelläge med hela 7st fönsterpartier fördelade i tre väderstreck erbjuder fantastiskt ljusinsläpp till hela bostaden
* Förstklassig planlösning med smarta förvaringslösningar och stora ytor i varje rum
* Ett av de bättre balkonglägena i hela området med fri utsikt över trädtoppar och föreningens baksida - syd/väst-läget erbjuder sol från 12:00 ända till nedgång!
* Fullstort sovrum i helt insynsskyddat läge med goda förvaringsmöjligheter
* Fint kök i modern tappning med all nödvändig maskinell utrustning, goda arbetsytor och förvaring samt naturlig plats för matdel - köket kan med enkelhet delas av till följd av ett till sovrum/arbetsrum om man önskar (se alternativ planskiss)
* Lyxigt, nyrenoverat badrum från 2024 med duschvägg, tvättmaskin, förvaringsskåp samt vädringsfönster
* 30-tals attributen väl bevarade; 2,7M takhöjd, fönsternischerna i kolmårdsmarmor och inte minst den ljuvliga öppna spisen i vardagsrummet
* Allt detta i en av Tranebergs absolut bästa föreningar; inga lån, många av de stora renoveringarna redan gjorda och låga avgifter - perfekt tid att komma in i föreningen!
* Gångavstånd till Alviks torgs breda serviceutbud samt kommunikationer
* Närhet till såväl grön- och strövområden samt ned till Mälarens bad- och båtliv

För vidare frågor om bostaden, föreningen eller Traneberg som område så tveka inte att höra av Er! Jag har själv länge bott på en av granngatorna och svarar mer än gärna på ev funderingar! Bästa hälsningar, Gustav - Tranebergs mest säljande mäklare 2018, 2019, 2020, 2021 & 2023