BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal - Bromma - Mariehäll

Klas Klättermus Gata 7

  • 2 rum och kök
  • 40.5 kvm
  • 2.935.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong i Väst

- Stabil förening som äger marken

- Låg avgift

- Stenkast till Sundbyberg

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet på Klas Klättermus Gata 7, belägen på våning 6 av 8. Med en yta på 42 kvadratmeter erbjuder denna bostad två rymliga rum och en välutrustad köksdel. Lägenheten har fördelen av låg avgift, vilket gör boendet ekonomiskt fördelaktigt och tillgängligt för många.

Den privata balkongen i västerläge bjuder in till soliga eftermiddagar. Perfekt för avkoppling eller sociala stunder med vänner och familj. Dessutom är lägenheten i gavelläge, vilket innebär extra naturligt ljus och en känsla av rymd. De ljusa och öppna ytorna skapar en trivsam atmosfär och gör det enkelt att anpassa utrymmet efter individuella preferenser.

Här finns allt som behövs för att göra vardagen enkel och bekväm. En välplanerad layout, solig balkong och fördelarna med gavelläge kombineras för att skapa ett trivsamt hem. Om du är ute efter en lägenhet med optimalt utnyttjande av yta och låga månadsavgifter är detta boendet för dig.

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

För den promenerande binds Annedal på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.