BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Järnlundsvägen 1

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • 3.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 50-tals pärla belägen på våning två med charmiga originaldetaljer och ett underbart ljusinsläpp hela dagen!
Den generösa takhöjden om 2,70 m tillsammans med välplanerade ytor ger både känsla och rymd.

Inbjudande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén och dessutom originalgarderober med överskåp. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Parkettgolv i original som slipats och behandlats till perfektion, målade väggar och en dekorativ fondtapet. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp, mediamöbel och matbord för middagsgästerna. Från rummet nås lägenhetens sydvästvända balkong med fri utsikt. Här kan du avnjuta solen från tidig lunch till kväll. Fräscht och rymligt kök med plats för matbord intill fönstret. Här finns gott om plats för förvaring i dom höga skåpen och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis och fläkt, diskmaskin och skafferi. Lägenheten erbjuder två rymliga och insynsskyddade sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord. Stambytt och helkaklat badrum med våtrumsmatta och ljusinsläpp från fönstret. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, badrumsskåp samt förberett för tvättmaskin.

- Välplanerad och rymlig trea
- Inbjudande gavelläge
- Fint bevarade originaldetaljer
- Solig balkong i sydvästläge
- Välplanerat kök med matplats för middagsgäster
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusflöden från morgon till kväll.
- Genomgående gott skick
- Två källarförråd
- Innergård med bla lekplats och grillmöjligheter
- Stabil förening med god ekonomi
- Mycket bra kommunikationer (två stationer från T-centralen)
- Närhet till vatten, vackra parker och Årsta naturreservat.


Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger.