BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brandbergen

Tvillingarnas gata 307

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 1.275.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Tvillingarnas gata 307 och denna mycket välplanerade stereotvåa där allting ingår i avgiften.

Här finner ni en trivsam tvårumslägenhet där ljusinsläppet är lika påtagligt som den genomtänkta planlösningen. Alla rummen, förutom badrummet, har försetts med skjutdörrar som går in i väggarna för optimalt utnyttjande av boytan och all el är omdragen och inbyggd i väggar och tak för ett harmoniskt och rent ytskikt.

Bostaden erbjuder ett smakfullt inrett och väl genomtänkt kök belyst med spotlights och utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och smarta förvaringslösningar som exempelvis magnetlister för köksredskap, öppet skafferi och väl tilltagna skåp och lådor.

Vardagsrummet är rymligt och ljust, här finns plats att möblera med soffgrupp, TV och annat önskat möblemang. Här har du även plats för router i lägenhetens dolda nätverkscentral där nätverk är draget till vardagsrum och sovrum.

Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett med ett uppvärmt specialdesignat mosaikgolv, fondpanel på ena väggen, vägghängd toalett, kommod, duschutrymme med glasdörrar samt ett separat utrymme förberett för en full tvättpelare med tvättmaskin och/eller torktumlare.

Här bor du med närhet till Brandbergens centrum med utmärkt utbud av närservice så som matbutiker, restauranger och affärer samt bussar in mot närliggande köpcenter Port 73. Haninge centrum nås även på en kort promenad där ett ännu större utbud av service och butiker. Där återfinns även den nybyggda bussterminalen med bussar som tar er till övriga delar av kommunen samt grannkommunerna Tyresö och Huddinge samt Handens pendeltågsstation med tåg som tar er in mot city på ca 25 min.

På en minuts promenad nås även busstationen Söderbyleden med direktbussar på morgon och kväll som tar er in mot Stockholm City och Gullmarsplan på 20 min. Perfekt för den som jobbar inne i stan.

Varmt välkommen på visning!