BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Tussmötevägen 120D

  • 3 Rum och kök,
  • 53 kvm
  • 3.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Att få komma hem och känna att man bor uppe bland molnen; den känslan är oslagbar! Här får du ett ostört läge högt upp i byggnaden på våning 7 med makalös utsikt över trädkronor, fantastiska solnedgångar och Gamla Enskedes villaidyll. Ett insynsskyddat och privat boende med bästa tänkbara läge. Härifrån vill du inte flytta ifall du verkligen inte måste!

Här kan du njuta av en rymlig terrass i sydvästläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Den genomtänkta planlösningen erbjuder generösa ytor och en praktisk köksö för bekväm matlagning. Dessutom ger det avskilda läget trygghet.

Detta hem präglas av hög kvalitet och en förening som äger marken, vilket ger extra stabilitet. Här finns även en övernattningslägenhet tillgänglig för dina gäster. Garage finns att tillgå direkt i anslutning till hissen och cyklar går att parkera säkert i cykelrummet i garageplanen. Barnvagnsrummet är bekvämt placerat i anslutning till entréporten. Bilpool finns att tillgå på innergården och med tunnelbana och busstation precis utanför dörren tar du dig snabbt och enkelt in till stadens puls på endast 7 minuter. Samtidigt har du matbutiker, shopping och naturområden inom bekvämt avstånd.

 

Det här är helt enkelt ett hem att trivas i många år framöver! 
Välkommen på visning.  

- Stor terrass sydvästläge. 
- Tilltalande planlösning med härliga sociala ytor.
 
- Köksö.
- Helt insynsfritt.
- Högt upp i huset med hög standard. 
- Föreningen äger marken.
 
- Övernattningslägenhet. 
- Tunnelbana och busstation utanför dörren som enkelt tar dig in till city på 7 minuter. 
- Matbutiker, shopping, naturområden på bekvämt avstånd. 
- Pittoresk boendemiljö i området.