BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge

Arkens väg 4

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • 2.260.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Förstklassig Lägenhet på Arkens väg 4 – Din Nya Hemmiljö!

Upptäck det ultimata boendet på Arkens väg 4, belägen på tredje våningen, erbjuder en harmonisk kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet.

Med en generös yta om 68 kvadratmeter utstrålar lägenheten en känsla av rymd och ljus. Genomgående parkettgolv skapar en enhetlig och stilfull atmosfär genom hela bostaden, medan stora fönster på tredje våningen släpper in naturligt ljus och ger en behaglig atmosfär.

Köket är utrustat med full maskinell utrustning, vilket gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Det stora köket skapar en social atmosfär och ger gott om utrymme för både matlagning och umgänge.

Helkaklat badrum som inkluderar tvättmaskin och torktumlare. Här finns allt du behöver för att göra vardagslivet smidigt och bekvämt.

Slappna av och njut av frisk luft på den rymliga balkongen med inglasning. Med rätt solläge blir detta en favoritplats året runt, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med vänner och familj.

Denna lägenhet erbjuder också en praktisk förråd/klädkammare inomhus, vilket underlättar för organiserad förvaring och håller hemmet snyggt och prydligt.

Arken's väg 4 är inte bara en bostad, det är en livsstil. Med sina genomtänkta detaljer och moderna bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för dig som värdesätter komfort och stil.