BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 231

  • 4 rum och kök
  • 97.5 kvm
  • 3.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Götalandsvägen 231 och detta 55+ boende.

Kliv in i denna moderna och ljusa 4:a (som idag disponeras som en 3:a) med attraktivt gavelläge, stora sällskapsytor och genomgående hög standard. Här välkomnas ni av ett smart planerat hem där den sociala delen möts i en öppen yta och förlängs av bostadens balkong.

Hemmet har stora fönsterpartier i tre väderstreck som skapar ett härligt ljusspel och känsla av rymd. Köket har en praktisk utformning och erbjuder all utrustning ni kan tänka er behöva vid matlagning. De två sovrummen är rymliga, dessutom ligger en välplanerad klädkammare i anslutning till det mindre sovrummet och ger plats för det mesta i förvaringsväg. Matsalen går enkelt att göra till ett sovrum.

Badrummet har en hög komfort i form av golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en separat gäst-wc. Njut av att bo i ett välplanerat hem med många bekvämligheter och närhet till det mesta.

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för ett lättare möblemang. Vackert ekparkettsgolv genomgående i hela bostaden. Garderober längst väggen som ger gott om förvaring.

Sovrum 1
Tapetserade väggar. Detta rum används idag som TV-rum men har en perfekt storlek för ett sovrum. Här når man även en walk-in-closet.

Kök
Rymligt kök med plats för matbord. Maskinell utrustning så som dubbla kyl och frys. Spis, ugn samt fläkt.

Matsal/sovrum
Omgjort sovrum till matsal. Här går det enkelt att sätta upp en vägg igen för att få ett tredje sovrum i bostaden. Fönster åt två håll.

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat rum med parkettgolv. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Plats för en större matgrupp. Här har man även utgång till den rymliga balkongen.

Balkong
Stor balkong med plats för matgrupp eller loungegrupp. Markis finns även för varma härliga dagar.

Sovrum
Plats för dubbelsäng och garderob om önskas. Fönster ut mot balkongen.

Badrum
Helkaklat badrum. Utrustningen består av: Handfat med kommod, dusch, spegel, tvättmaskin och torktumlare samt wc.

Gäst-WC
med kommod och spegel.