BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Björknäs

Sockenvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.350.000 kr Accepterat pris
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i denna charmiga tvåa och upplev en harmoni mellan komfort och elegans. Njut av ljus och rymd genom stora fönster med panoramautsikt över sjön. Med endast några minuters promenad till Björknäs centrum och motorvägsbuss utanför dörren, tar du dig till Slussen på bara 15 minuter. Upplev naturen nära, med kort promenad till naturreservatet. Ett bekymmersfritt boende med perfekt läge och enkla transporter för en stressfri vardag.

Panoramafönster sträcker sig från golv till tak och ger en makalös utsikt över Kvarndammen och naturen utanför. Den totala insynsskyddade avskildheten ger lugn och ro vilket skapar din egen oas mitt i staden. 

Köket imponerar med modern design, gråa köksluckor, marmorbänkskiva och högkvalitativa vitvaror så som diskmaskin och induktionshäll. Det rymliga badrummet följer samma eleganta stil. 

Takhöjden på ca 2,70m och de generösa panoramafönstren skapar en ljus och luftig atmosfär. Det sociala vardagsrummet rymmer soffa, tv-möbel, förvaring och matbord. Sovrummet är en plats för lugn och ro med plats för en 160 cm bred säng.

Ute på den soliga balkongen i sydöst-läge blir detta din plats för avkoppling och trevliga middagar. Med närhet till allt - matbutiker, postombud, havet, naturreservatet och populära Centralbageriet - är detta ett hem där varje dag blir en njutning. 

Byggt år 2020, erbjuder fastigheten 15 lägenheter och 12 parkeringsplatser. Nybyggt och i toppskick, med en planlösning som kombinerar effektivitet och sociala ytor. Upptäck detta unika boende och låt Sockenvägen 7 bli din drömbostad där varje dag blir en resa från soluppgång till solnedgång.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 9. Föreningen Brf Nacka Kvarndammen 1.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.350.000 kr Accepterat pris. Månadsavgift 2 442 kr (Värme, Vatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 334 kr/mån (4 008 kr/år) varav El 245 kr/mån, Försäkring 89 kr/mån.

Byggnadsår
2019-2020

Uppvärmning
Markvärmepump (el)

Föreningen
Brf Nacka Kvarndammen 1 är en äkta föreningen som äger marken.

Kommande avgiftsförändringar

Kommande renoveringar

Tv och bredband
Fiber finns indraget.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns cykelrum med avspolningsmöjligheter, teknikrum samt tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare.
Till varje lägenhet hör ett förråd.

Parkering
I föreningen finns 12 st parkeringsplatser, varav en är handikappanpassad. Parkeringsplatserna går att hyra för 390 kr/mån. Kö kan förekomma.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Området
Björknäs består av en blndning av olika typer av bostäder. Du hittar allt från radhus och lägenheter till större villor. Många av bostäderna har en vacker utsikt över Saltsjön. Området är populärt för familjer och personer som söker en lugn och naturskön miljö att bo i.

Skolor och barnomsorg
I Björknäs finns flertalet förskolor att välja bland. På promenadavstånd finns bl a förskolan Bågen. I Björknäs/Eknäs ligger Björknässkolan (F-9). I anslutning till skolan finns Björknäs IP med bl a en friidrottsanläggning. I Nacka kommun finns även flera gymnasieskolor såväl kommunala som privata och dessutom med olika specialinriktningar. Läs gärna mer om skolor och barnomsorg på kommunens hemsida www.nacka.se

Kommunikation
Det finns flera busslinjer som binder samman området med Nacka Forum och andra närliggande områden. Nacka Forum fungerar som en knutpunkt för kollektivtrafiken, där du kan ta bussar till Stockholms innerstad.

Affärer och restauranger
Björknäs har några lokala butiker och serviceinrättningar för vardagsbehov, som livsmedelsbutik, apotek och restaurang. Om du behöver ytterligare shoppingalternativ finns Nacka Forum, ett stort köpcentrum med ett brett utbud av butiker och restauranger. Nacka Strand är också en populär destination med en fin hamn, butiker, restauranger och ett spa-hotell.

Natur och fritid
För den som är intresserad av fritidsaktiviteter finns det flera möjligheter i Björknäs. Det finns idrottsföreningar som erbjuder olika sporter, som fotboll, ishockey, simning och tennis. För dem som gillar att träna finns det flera gym och träningsanläggningar i området. Dessutom kan du njuta av vackra promenader längs Saltsjön eller ta en båttur för att utforska skärgården.