BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 13

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att bo mitt i historiska Kvarnholmen i en charmig funkistvåa! Denna fantastiska tvåa i Sveriges första funkishus från 1930-talet bjuder på ett nyrenoverat ytskikt i en tidsenlig stil. Med takhöjden och de stora, djupa fönstren som släpper in ljuset från två håll, känns lägenheten rymlig och ljus hela dagen. 

Vid första anblicken möts du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter i en praktisk klädkammare. Sovrummet öppnar upp till en härlig södervänd hörnbalkong, perfekt för att njuta av solen hela dagen. Dessutom finns en tillhörande klädkammare som ger extra utrymme och arbetsytor. 

Köket har du ljust med gott om plats för ett matbord, och du når bekvämt det helkaklade badrummet från köket. Hallen leder dig också till en separat WC. Vardagsrummet är stort och släpper in gott om ljus, vilket ger en inbjudande atmosfär. 

Denna bostad ingår i en trevlig förening med vänliga grannar och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, inklusive två förråd, ett på vinden och ett på plan 1. I trappuppgången (port 15) finns dessutom en bastu för medlemmarnas användning.

Kvarnholmen är en unik stadsdel som förenar det bästa av innerstaden och skärgården. Här finner du alla bekvämligheter, inklusive service, restauranger, butiker, skolor och förskolor. Kvarnholmen har sin egen charm med den gamla Spisbrödsfabriken som nu fungerar som områdets centrum med matvarubutik, gym, café och restaurang. Det finns även närliggande lekplatser för barnen.

Med Kvarnholmsbron tar du dig snabbt till centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum och Nyckelvikens naturreservat. Nacka Strands populära restaurangdistrikt ligger inom promenadavstånd. 

Här har du möjlighet att bo i en bostad som kombinerar historisk charm med modern komfort, i en stadsdel som perfekt balanserar mellan stad och skärgård. Dessutom har du enkel tillgång till centrala Stockholm med båt, vilket tar dig till stadens centrala delar på bara 20-25 minuter, både sommar och vinter.

Kontakta mäklaren Anas Taba för mer information.