BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Älvsjö Torg 17

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 3.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med fantastisk läge, mitt i centrum! Här har du möjlighet att göra bostaden till en fyra.

Nu erbjuds denna inbjudande lägenhet med alla bekvämligheter man kan önska sig. Detta moderna boende från 2015 har genomgående tidlösa färgval som följer med genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Här erbjuds bland annat ett stilmedvetet kök där alla materialval är genomtänkta och är öppet mot vardagsrummet som leder ut till den stora balkongen! Sovrummen är i perfekta storlekar och har bra förvaringsmöjligheter. Bostadens badrum ger en bekväm vardag där badrummet är utrustat med en praktisk tvätthörna. Sammantaget en lägenhet där stil och kvalitet står i fokus med närhet till centrum, skolor, förskolor samt lekparker!

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Det finns bra plats för ytterkläder direkt innanför entrén.

Badrum 
I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet. Handfat, dusch, spegelskåp och wc. Samt tvättmaskin ovh torktumare med en avlastningsbänk över. Sandgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. 

 

Kök – fokus på mat & umgänge

Till vänster om hallen ligger det hemtrevligt köket. I köket ligger fokus på funktion, mat och umgänge. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, samt spis med induktionshäll och varmluftsugn. Köket erbjuder gott om arbetsyta samt förvaring. 

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot balkong. c Maximalt ljusinsläpp över vitmålade väggar och ekparkett. Här ryms soffgrupp, men även matsalsmöbler för den som önskar. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Två sovrum - lugnt och avskilt 
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. Plats för dubbelsäng samt garderober längst väggen. Det andra sovrummet har vitmålade väggar med plats för säng samt skrivbord.

Övrigt
Till lägenheten hör ett bra vindsförråd.