BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 108, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Gaveltvåa högst upp i huset
Denna makalösa gaveltvåa på översta våningen i huset erbjuder en unik kombination av integritet och bevarad originalcharm som tar ditt boende till en ny nivå.

- Högst upp
- Gavellägenhet
- Gott skick
- Ljus
- Balkong i sydvästläge
- Bevarade originaldetaljer
- Mycket bra bostadsrättsförening
- 100 kr i belåning/kvm
- Stort källarförråd om ca 9 kvm

Bostadens originalitet är omedelbart påtaglig när du stiger in genom dörren. De ursprungliga hall -och vardagsrumsgolven har bevarats i sitt ursprungliga skick och ger en rustik och genuin känsla. Originalgarderoberna är praktiska och vackra på samma gång och bär på historien om tidigare generationers liv. Fönsterbrädorna, likaså original, lägger till en touch av karaktär och är en idealisk plats att visa upp dina växter eller andra dekorationer.

Vardagsrummet är präglat av ett vackert burspråk, som inte bara ger rummet extra utrymme utan även fönster i olika väderstreck. Detta ger en härlig känsla av ljus och luftighet samt en möjlighet att njuta av olika vyer beroende på tidpunkten på dagen.

Balkongen är högt belägen och riktar sig mot sydväst, vilket ger en fantastisk utsikt och möjligheten att njuta av soliga dagar och kvällar. Det är den perfekta platsen att koppla av och ta in frisk luft.

Köket är i utmärkt skick och erbjuder en rymlig matplats som rymmer 4-6 personer. Det är en inbjudande plats för sociala måltider och umgänge. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och utrustat med badkar, wc och handfat. Det är även förberett för tvättmaskin.

Denna fantastiska bostad ingår i en välskött bostadsrättsförening med en extremt låg belåning. Det ger både ekonomisk trygghet och möjlighet att bo i en vacker och unik bostad med enastående bevarad originalcharm. En dröm som nu kan bli verklighet. Observera att hatthyllan ej ingår i köpet.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.