BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Drottningholmsvägen 60, VÅN5

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 4.080.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett riktigt drömboende i hjärtat av Kungsholmen i populära Brf Iskristallen. Ljus och välplanerad 2a högt upp i fastigheten på våning 5 med stor balkong i sydöst. Här bor ni ett stenkast från Fridhemsplan med samtliga bekvämligheter i modern fastighet från 2012 med stor hiss, direkt access till garage med lediga platser och en stor härlig grönskande innergård.

Väl inne i lägenheten möts ni av ett inflyttningsklart, modernt och välplanerat hem. Ni får en härlig, öppen och social planlösning med lättmöblerade sällskapsytor. Generös takhöjd vilket skapar rymd och stora fönsterpartier som släpper in ett otroligt ljus till hela lägenheten som vetter mot den trevliga innergården. Fina ytskikt i ljusa nyanser och ekparkett vilket skapar ett harmoniskt hem. Lägenhetens rymliga och rofyllda sovrum ligger mot den tysta och lugna innergården och har plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobslösning.

Vidare får ni ett stilrent kök med vitvaror av hög kvalitet och plats för matbord för större sällskap. Den rymliga balkongen om ca 8 kvm har ett härligt sydöstligt läge med sol under förmiddagen och fram tills efter lunch och en yta som bjuder in till att nyttja detta som ett extra rum tack vare inglasningen. Rofylld utsikt mot föreningens innergård och grönskande omgivningar. Lägenheten har dessutom ett lyxigt stort badrum med golvvärme och samtlig komfort med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen är stabil med god ekonomi och har låga avgifter i ett modernt hus med garage i eget regi där tillgång till plats finns för endast 1 900 kr /mån. Här bor du bokstavligen nära till allt som Kungsholmen har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, grönområden som Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet och fina promenadstråk längs vattnet vid Norr Mälarstrand. Fridhemsplan ligger ett stenkast bort med goda förbindelser med både buss och tunnelbana. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med hög livskvalitet.