BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm / Vasastan

Roslagstullsbacken 16, 1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 63.6 kvm
  • 4.795.000 kr / Såld
  • 4687
  • 1030
  • 3913
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till trevliga Roslagstullsbacken 16 och denna genomgående renoverade 2,5 rum och kök som badar av ljus med 2 balkonger i modern och välskött fastighet från 2008. Här finns nu möjligheten att flytta in i ett bekvämt boende med samtliga faciliteter i huset och eget garage. Ljusa ytskikt skapar ett stilrent hem som är enkelt att möblera. Lägenheten vetter mot både den lugna innergården, takåsar och grönska samt mot Lill-Jansskogen på Norra Djurgården! Här får ni inte bara en utan två härliga balkonger i två väderstreck från morgon till kväll att njuta av! Framförallt får ni ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten där solen strålar in och ni kan möblera upp ytorna och njuta av samtliga årstider med hänförande utsikt.

Stora luftiga rum och ytor erbjuds här och gott om sällskapsytor med plats för både paret och familjen. Badrummet är nyligen renoverat och helkaklat med arbetsbänk och kombinerad tvättmaskin / torktumlare för samtlig komfort. Utöver det har ni ett rymligt sovrum och yta för barnrum eller hemmakontor samt möjligheten att skapa ytterligare ett till sovrum (se alternativ planlösning). Gott om förvaringslösningar i flera platsbyggda garderober i sovrum och hall samt gott om plats i det rymliga vindsförråd som tillhör. Föreningen är välskött och erbjuder ett mycket trivsamt boende. Det är lätt access till fastigheten och här finns ett stort garage för endast 1 350 kr/mån (kort kö), en mycket rymlig hiss samt cykelförråd och barnvagnsrum vid entrén.

Rofyllt läge uppe på höjden bor ni vid en lugn och grönskande oas. Läget är optimalt med  endast 7 minuters promenad från Tekniska Högskolans tunnelbana och tre minuter till närmaste mataffär på Birger Jarlsgatan. Runt husknuten finner ni även Lill-Jansskogen med dess trivsamma motionsspår. Utanför porten finns bussen in till stan och på bara 5 minuter kan ni cykla till Odenplan eller Stureplan. Det här är boendet för er som vill bo med all önskvärd komfort i huset - men som vill se och känna den direkta närheten till stan!