BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöbaden - Centrum

Torggatan 4B

  • 1 rum och kök
  • 44 kvm
  • 1.395.000 kr / Såld
  • 3141
  • 3006
  • 3759
Värdera din bostad

Beskrivning

En möjlig tvåa med generös söderlägebalkong och närhet till Saltsjöbadens centrum erbjuds här. Denna 44 kvadratmeter stora lägenhet har en öppen planlösning och är omgiven av natur åt ena hållet och centrum åt det andra. Här finns utrymme för den händige att renovera och skapa sitt eget boende.

Lägenheten, på 44 kvadratmeter, har en öppen planlösning med gott om utrymme och smarta förvaringslösningar. Perfekt för den som söker sitt första boende eller en övernattningslägenhet. Det separat placerade köket rymmer en matplats. Det rymliga vardagsrummet är luftigt och har plats för både en bekväm soffa och en avskild plats för sängen. För den som önskar finns möjlighet att skapa en alkov genom att sätta upp en vägg.

Den stora fördelen är närheten till Saltsjöbadens centrum och Saltsjöbanan, som tar dig till Slussen på cirka 30 minuter. Läget gör det enkelt att nå bekvämligheter och service. Balkongen, som vetter mot söder, ger en vacker utsikt över det gröna området nedanför och blir en naturlig förlängning av boendet under sommarhalvåret.

Lägenheten erbjuder möjligheter för den som gillar att ta sig an renoveringsprojekt och forma sitt boende efter egen smak. Här finns potential att skapa det perfekta hemmet. Välkommen till visning av denna unika möjlighet för den som vill ta del i skapandet av sitt eget boende.