BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 2

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • 3.495.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika 2:a med radhuskänsla och stor insynsskyddad uteplats om ca 20 kvm samt badrocksavstånd till sjön!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den rymliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter.
Vidare in i bostaden kommer man till köket som ligger med öppen planlösningen mot vardagsrummet. Köket har luckor i trä och beslag i silver, stänkskydd i vitt och bänkskiva i trä/laminat. Här finns vitvaror som diskmaskin i rostfritt, kombinerad kyl/frys i rostfritt, spis med häll i rostfritt och fläktkåpa i rostfritt. I köket finns en köksö med plats för barstolar som delar av köket från vardagsrummet på ett trevligt sätt. Via köket når man den stora uteplatsen där man njuter av solen från tidig förmiddag fram till eftermiddag. Uteplatsen är lummig med härliga fruktträd och buskar som persikoträd, vinbärsbuskar och björnbär. Här finns en uteplats om ca 20 kvm med trätrall som rymmer matbord för stora sällskap eller varför inte ett växthus för den med gröna fingrar. På uteplatsen finns även ett förråd att nyttja till förvaring.

Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffa och annat möblemang samt matbord för 6-8 personer. Här har man delat av rummet med en sovalkov för att skapa ytterligare en sovplats. Sovrummet rymmer dubbelsäng och sängbord samt förvaring i garderobsvägg. Idag används sovrummet som barnrum.

Badrummet är kaklat med badkar, vägghängd toalett, handdukstork, golvvärme, handfat, snygg infälld spegel med hylla i sten, tvättmaskin med praktiskt arbetsbänk och överskåp i vitt. I bostaden finns även ett förråd. Det används idag som arbetsrum och här finns även bra förvaring i garderob med hyllplan.

Föreningen har faciliteter som egen brygga, föreningslokal med möjlighet till övernattning, bastu och en liten båt att låna. 

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. På denna mysiga innergård finns äppelträd, päronträd, körsbärsträd, plommonträd, hallonhäck, vinbär, amerikanska blåbär och krusbär. Här finns även en lekplats för de små där de leker tryggt utan bilar som passerar. I området finns även vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.