BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen-Telefonplan

Fastlagsvägen 63, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
  • 2899
  • 513
  • 3897
Värdera din bostad

Beskrivning

FANTASTISK TVÅA MED VACKERT BURSPRÅK I EFTERTRAKTADE MIDSOMMARKRANSEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen mellan Aspudden och Midsommarkransen. Lägenheten präglas av en härlig känsla med många välbevarade 40-talsattribut och utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt. Här finns tidstypiskt burspråk, generös takhöjd samt vacker utsikt mot grönska.

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Bostaden har genomgående fina ytskikt med bevarade originalgolv och väggar målade i harmoniska kulörer. Vackra pardörrar i glas öppnas upp mot det rymliga vardagsrummet vilket skapar ljus och rymd. Vidare erbjuds ett nyrenoverat stilfullt kök från 2022 där varje detalj är genomtänkt. Invid köket finns matplats i vackert burspråk, se även den alternativa planlösningen för möjlig trea. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn och kombinerad kyl/frys.

Sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober och en klädkammare. Badrummet är helkaklat från stambytet med ny kommod och duschvägg i glas. Hallen är välkomnande med gott om förvaring även här och praktiskt klinker på golvet. Säkerhetsdörr är installerat och förråd till lägenheten finns i källarplan.

Föreningen är välskött med god ekonomi. Enligt årsredovisningen för 2022 ligger belåningsgraden på låga 4458 kr/kvm och det finns fortfarande en hyresrätt kvar. Här finns en mysig gård för medlemmarna att nyttja med uteplats och grillmöjligheter. Läget är fantastiskt, ett lugnt område omringat av grönska med närhet till både Aspudden och Midsommarkransen. En kort promenad bort finns tunnelbana (ungefär lika nära till Telefonplan- som till Örnsberg T-bana), buss och service såsom matbutiker och restauranger. 

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Välbevarade originaldetaljer
Fiskbensparkett
Pardörrar
Burspråk
Fönster i två väderstreck
Stilrent kök med matplats
Klädkammare och garderober
Stabil och lågt belånad förening
Kort promenad till tunnelbana och buss
Lugnt och grönskande område
Välskött fastighet