BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Orrfjärdsgränd 20

  • 1 rum och kök
  • 39.5 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 3912
  • 1454
  • 2536
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en retroetta som tar dig tillbaka till en tid av charm och karaktär
Denna bostad är perfekt för den som söker det lilla extra. Med sin retrocharm, rymliga layout och insynsskyddade balkong mot naturreservatet, erbjuder den en sällsynt möjlighet att bo i en bostad som är både tidlös och modern. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev denna unika retroetta själv.

- Insynsskyddad
- Bevarat original
- Rymligt kök med matplats
- Populär förening
- Låg belåning per kvm

Rumsbeskrivning
Denna magnifika 39,5 kvm lägenhet är en unik pärla som kombinerar retrostil med modern komfort. Belägen intill ett lummigt naturreservat, erbjuder denna bostad en fridfull oas mitt i Årsta. Här får du en unik möjlighet att äga en bostad med insynsskyddad balkong och alla bekvämligheter du behöver.

Rymligt och tidtypiskt originalkök i gott skick. Här erbjuds häll med tillhörande ugn, kombinerad kyl/frys och diskho. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Matplats för sällskap om 2-3 personer.

Rymligheten är genomgående i denna underbara etta. Det generösa rummet erbjuder gott om plats för en säng, soffa och andra möbler, som en TV-möbel. Slå upp dörrarna till den rymliga och inglasade balkongen, där du kan njuta av din morgonkaffe eller koppla av efter en lång dag. Det bästa av allt? Här behöver du aldrig oroa dig för insyn.

Stambytt och helkaklat badrum. Utrustat med badkar, wc, handfat och förvaring.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.